13 Μαΐου 2017

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΧΛΩΡΑΚΑ, ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΠΡΟΥ

Αρθρογράφος κειμένου, Λάμπρος Λάμπρου (anatropisports.com)

Γιώργος Βασιλείου και Ανδρέας Κωμοδρόμος στην Εθνική Κύπρου
Ανακοινώθηκε η κλήση της Εθνικής U-15 η οποία θα πραγματοποιήσει τέσσερις προπονήσεις την ερχόμενη βδομάδα ( Δευτέρα – Πέμπτη) στο Κοινοτικό Στάδιο Πυργών η ώρα 15:30.
Μεταξύ των παιδιών που κλήθηκαν στις επιλογές του Αντριέν Χ” Αλεξάνδρου, προπονητή της Εθνικής Παίδων, βρίσκονται και δύο νεαρά ταλέντα από την πόλη μας, ο Γιώργος Βασιλείου και ο Ανδρέας Κωμοδρόμος.

Ο Γιώργος Βασιλείου βρίσκεται στις ακαδημίες της ΑΕΛ τα τελευταία 4 χρόνια και φέτος αγωνίζεται στην ομάδα των U-15 η οποία βρίσκεται στην 5η θέση του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος u-15 με 63 βαθμούς.
Προσφέρει τις υπηρεσίες του από το αριστερό άκρο της άμυνας μετρόντας στον φετινό μαραθώνιο 26 συμμετοχές, 1273 λεπτά και δύο γκολ.


Ο Ανδρέας Κωμοδρόμος είναι μέλος της ομάδας των u-14 του Ακρίτα Χλώρακας η οποία βρίσκεται στην 13η θέση του αντίστοιχου πρωταθλήματος με 41 βαθμούς και έχει καταγράψει μέχρι στιγμής 34 συμμετοχές και 20 γκολ.

Αξίζουν συγχαρητήρια και στα δύο παιδιά για την συμμετοχή τους στην Εθνική και ευχόμαστε στο μέλλον μέσα από την σκληρή δουλειά, την ταπεινότητα και την συνέπεια να φέρουν και άλλες επιτυχίες και περηφάνεια στην περιθωριοποιημένη ποδοσφαιρικά και όχι μόνο πόλη της Πάφου.

ΠΗΓΗ: anatropisports.com