20 Ιουλίου 2015

ΠΠΕ - ΠΑΦΟΣ2017: H ΣΚΗΝΗ ΠΟΥ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ


Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ
ΤHE OP SA! ΣΥΝΑΝΤΟΥΝ
ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΙΛΛΑ & ΤΗΝ SYLVIA ANN CLARK
Μετά και τα τελευταία ταξίδια της σκηνής που ταξιδεύει από την Πλατεία του Κάστρου, στην Μεσαιωνικη Αγρέπαυλη στα Κούκλια, κάνει τελευταίο σταθμό για το καλοκαίρι στον Μόλο στην Κάτω Πάφο την Παρασκευή 24 Ιουλίου στις 20:00.
‘Ενα πολυδιάστατο μουσικό σύνολο συναντά τους χορευτές  Γιώργο Πιλλά και Sylvia-Ann Clark από τη Νέα Υόρκη. Μια βραδιά που σας προσκαλεί σε μουσικές των Βαλκανίων σε ένα ευρύ ρεπερτόριο από ορχηστρικά τραγούδια από τη Βουλγαρία, Κροατία, Κύπρο, Ελλάδα και τη Σερβία σε δικές τους διασκευές.
 Μουσικές και χορευτές του κόσμου σε τσιγγάνικους ρυθμούς κλείνουν το έβδομο ταξίδι του προγράμματος  Τhe Travelling Stage για αυτό το καλοκαίρι.

 Μουσικοί:
Γιάννης Χατζηλοίζου,  Πτης, ﷽﷽﷽﷽﷽λινιώas one of the bif00.  flirt with the theme of gastronomy.  Pafos2017 organizes period.velop it as one of the bifιάνο
Νίκος Παντέχης, Ακορτνεόν
Κωνσταντίνος Εφραιμίδης, Κλαρινέτο
Ηλίας Ιωάννου, Τρoμπέτα
Nίκος Κουκουβίνος, Τρομπόνι
Γιώργος Μελινιώτης, Κοντραμπάσο
Αλέξης Θεοδώρου, Κρουστά

 Είσοδος Ελεύθερη

  THE TRAVELLING STAGE
Το Ανοικτό Εργοστάσιο Πολιτισμού μεταμορφώνει χώρους μέσα από το πολυπολιτισμικό πρόγραμμα The Travelling Stage με δεκάδες εκδηλώσεις οι οποίες με αρχή το Καλοκαίρι του 2015 επεκτείνονται το 2016 και κορυφώνονται το 2017. Μουσικές κυρίως εκδηλώσεις σηματοδότησαν την έναρξη του προγράμματος έχοντας την ανταπόκριση του κοινού της Πάφου αλλά και ξένων περιηγητών της, μεταφέροντας και διαδίδοντας το μήνυμα της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης – Πάφος2017: “Ενώνοντας Ηπείρους, Γεφυρώνοντας Πολιτισμούς”της, ﷽﷽﷽﷽ε μεγ