9 Σεπτεμβρίου 2016

Ο ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΠΑΖΑΡΟΣ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΑΦΟΥ

Ο Χαράλαμπος Πάζαρος διεκδικεί θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλεως της Πάφου, στις προσεχείς εκλογές του φετινού Δεκεμβρίου.
Ο Χαράλαμπος Πάζαρος είναι ένας δραστήριος νέος άνθρωπος χαμηλών και ήρεμων τόνων, με ηθικές αρχές και αγνά ιδανικά που τον διέπουν, καθώς και με προσήλωση στη θρησκεία και την οικογένεια. Κατάγεται από τη Χλώρακα και υπηρετεί το κόμμα του ΔΗΣΥ στο οποίο πρεσβεύει και είναι μέλος, από τη θέση του Επαρχιακού οργανωτικού Γραμματέα Πάφου.

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ:

Αγαπητοί μου φίλοι και φίλες, μετά από ώριμη σκέψη, καθοδηγούμενος από την δίψα μου για προσφορά στα κοινά της πόλης μας και πάνω από όλα με πίστη στις δυνατότητες μου, αποφάσισα σεμνά και ταπεινά να θέσω ενώπιον σας την υποψηφιότητά μου για δημοτικός σύμβουλος Πάφου στις προσεχή δημοτικές εκλογές του Δεκεμβρίου.
Το 2017 είναι χρονιά ορόσημο για την πόλη μας, είναι η δική μας χρονιά, η χρονιά όπου η πόλη μας, η μικρή μας Πάφος, θα έχει τον τίτλο της πολιτιστικής πρωτεύουσας της Ευρώπης, ένα τίτλο τιμής αλλά παράλληλα και ευθύνης όπου καλούμαστε να φανούμε αντάξιοι και συνεπής σε αυτό το ραντεβού με την ιστορία.
Η πενταετία που ακολουθεί αρχής γενομένης από το 2017, πρέπει και επιβάλεται να είναι, μία περίοδος δημιουργίας, ανάπτυξης και ορθής προβολής της Πάφου στη οποία η πόλη του βασιλιά Κινύρα, η πάλαι ποτέ πρωτεύουσα της Κύπρου, θα πρέπει να σηκώσει ψηλά το κεφάλι της παρά τις πολλές δυσκολίες που πέρασε. Πρώτοι εμείς, οι ίδιοι οι δημότες της οφείλουμε να την στηρίξουμε, να την βοηθήσουμε να αναγεννηθεί μέσα από τις στάχτες της και να την οδηγήσουμε εκεί όπου της αξίζει να είναι.
Όλοι ανεξαιρέτως πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας, να αφήσουμε πίσω παλαιοκομματικές νοοτροπίες και ο καθένας μας, από την δική του θέση, είτε ως απλός πολίτης ή ως πολίτης πιο ενεργός με τα κοινά, να συντείνει από το δικό του μετερίζι ώστε να δημιουργηθούν αυτές οι προϋποθέσεις που θα επαναφέρουν το χαμόγελο και την αισιοδοξία στο πληγωμένο γόητρο των συμπολιτών μας. Ως πόλη κτυπηθήκαμε πολύ από την οικονομική κρίση και επιπλέον τα γνωστά άσχημα τοπικά γεγονότα οδήγησαν την κοινωνία της Πάφου σε ακόμη πιο δύσκολες καταστάσεις.
Περισσότερο τώρα από κάθε άλλη φορά επιβάλλονται μόνο σωστές αποφάσεις, σωστές πολιτικές, σωστοί άνθρωποι για να μπει ένας φραγμός στη κατρακύλα που μας οδήγησε μέχρι και στον θλιβερό ξενιτεμό των παιδιών μας σε χώρες ή σε άλλες πόλεις με καλύτερες προοπτικές. Οι μεταρρυθμίσεις που έχουν δρομολογηθεί στην τοπική αυτοδιοίκηση, σε συνδιασμό με το όραμα και την δική μας θέληση, καλλιεργούν πρόσφορες ευνοικές συνθήκες για την πόλη μας και μας δίνεται μία καλή ευκαιρία να κάνουμε ή να αλλάξουμε κάποια πράγματα που θα μπορούσαν ήδη να είχαν γίνει εδώ και πολλά χρόνια αλλά για διάφορους λόγους δεν είχε κατέστη μέχρι σήμερα εφικτό.

Συμπολίτες και συμπολίτισσες, επιθυμώ να προσφέρω και πιστεύω πως το μπορώ. Σας ζητώ να μου δώσετε την ευκαιρία να γίνω μέρος αυτού του οράματος, σας ζητώ να μου δώσετε την ευκαιρία να σταθώ δίπλα σας, σε εσάς τους συμπολίτες μου και μέσα από την δική σας εμπιστοσύνη να προσφέρω πάντα τίμια και ξεκάθαρα στη μικρή μας κοινωνία.