8 Απριλίου 2024

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΛΕΩΝΙΔΟΥ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΚΟΙΝΟΤΑΡΧΗΣ ΕΜΠΑΣ


Ο Λεωνίδας Λεωνίδου (Λουρικός) ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας που αφιέρωσε τη ζωή του αφιλοκερδώς για δεκαετίες στην εθελοντική προσφορά προς τους συνανθρώπους του, σήμερα διεκδικεί την ψήφο των συμπολιτών του για την ανάδειξη του στη θέση του Κοινοτάρχη Έμπας, θέση από την οποία αν εκλεγεί, υπόσχεται πως θα αγωνιστεί για όλα τα δίκαια και την πρόοδο των συμπολιτών του.

Ο Λεωνίδας Λεωνίδου γνωρίζοντας από πρώτο χέρι τα προβλήματα και τις δυνατότητες της Κοινότητας της Έμπας η οποία με την μεταρρύθμιση της τοπικής αυτοδιοίκησης εξελίσσεται σε σύμπλεγμα με γειτονικές κοινότητες, θεωρεί πως η διεκδίκηση από μέρους του για την ανάδειξη του ως Κοινοτάρχης, είναι μία τεράστια πρόκληση για την οποία είναι απαραίτητη η εμπειρία, η ικανότητα και οι συνεργασίες τις οποίες έχει επιτύχει κατά την διάρκεια της θητείας του ως μέλους του Κοινοτικού Συμβουλίου.

Ο Λεωνίδας Λεωνίδου πιστεύει πως από τη θέση του Κοινοτάρχη σε πλήρη συνεργασία με όλους τους πολίτες, με όραμα και πρόγραμμα θα μπορέσει να αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής για μια πιο επιτυχημένη πορεία προς την πρόοδο και την ανάπτυξη για όλους τους συμπολίτες του.

 

Ο Λεωνίδας Λεωνίδου για σειρά ετών βρίσκεται στη πρώτη γραμμή υπηρετώντας από τις θέσεις του Κοινοτικού Συμβούλου, του σχολικού εφόρου, του εκπροσώπου του Κοινοτικού Συμβουλίου στο κέντρο Απασχόλησης ενηλίκων, του μέλους της αναπτυξιακής εταιρείας Πάφου Αφροδίτη, του μέλους Ε.Ε.Π.Ο.Α.Α. Πάφου, και του προέδρου του συνδέσμου παράκτιας Αλιείας Πάφου.