17 Δεκεμβρίου 2014

ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΕΥΡΙΠΙΔΟΥ

Παρακολουθείστε στο ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη με τον συγγραφέα Χριστάκη Ταπακούδη.
Την ερχόμενη Δευτέρα στην δημοφιλή εκπομπή του ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ «Καλημέρα Πάφος», ο δημοσιογράφος Πανίκος Ευριπίδου συναντάται με τον συγγραφέα του Βιβλίου ΕΚΕΙΝΟΙ ΔΕΝ ΕΚΑΜΑΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ Χριστάκη Ταπακούδη, σε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης για όσα καταγράφονται στον Β΄τόμο του ιστορικού μυθιστορήματος του συγγραφέως και που αναφέρεται στον αγώνα της ΕΟΚΑ.
Κανείς να μην τη χάσει, θα ακουστούν πράγμα για πρώτη φορά, και θα φανερωθούν πτυχές του αγώνος άγνωστες που κανείς άλλος δεν έχει καταγράψει.

ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΕΚΡΗ

Το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας εξέτασε η Αστυνομία μετά την ανεύρεση Βρετανίδας, μόνιμης κατοίκου Πάφου, νεκρής στο σπίτι της. Πρόκειται για 61χρονη Αγγλίδα, η οποία διέμενε στην περιοχή του ντεποζίτου ύδρευσης Χλώρακας που ευρίσκεται στην Έμπα στα όρια Χλώρακας και Έμπας, μαζί με τον σύζυγο της.   Η 61χρονη εντοπίστηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της, από φιλικό της πρόσωπο το οποίο ειδοποίησε την Αστυνομία. Κλιμάκιο του ΤΑΕ Πάφου που μετέβη στο χώρο, διαπίστωσε ότι η Αγγλίδα έφερε μώλωπες σε διάφορα μέρη του σώματος της και κλήθηκε αμέσως ιατροδικαστής ο οποίος αναμένεται σε λίγη ώρα στην Πάφο.  
Ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Πάφου, υπαστυνόμος Νίκος Τσαππής, δήλωσε ότι ο σύζυγος της Βρετανίδας εντοπίστηκε και ανακρινόμενος προέβη σε ισχυρισμό ότι η σύζυγος του έπεσε και χτύπησε από μόνη της ενώ βρισκόταν στο σπίτι τους.  

Μετά όμως από τις έρευνες, αποκλείστηκε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.
Η νεκροτομή από τους ιατροδικαστές  Σοφοκλή Σοφοκλέους, Νίκο Χαραλάμπους και Αγγελική Παπέττα, έδειξε πως αποκλείεται το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και τα αίτια του θανάτου είναι παθολογικής αιτιολογίας.