27 Αυγούστου 2013

Δραματικές εξελίξεις στην Τοπική εφημερίδα "Η Φωνή της Πάφου"

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ»


Μετά από πολλά χρόνια υπάρχει είδηση στο χώρο των Τοπικών Μέσων Ενημέρωσης της Πάφου. Την στιγμή που τηλεοπτικά κανάλια πλέον στην πόλη και επαρχία δεν υπάρχουν και τα υπόλοιπα ΜΜΕ αντιμετωπίζουν τεράστια οικονομικά προβλήματα με τους δημοσιογράφους να χάνουν τις δουλειές τους, προκύπτει είδηση και μάλιστα, συγκλονιστική.

Συνταρακτικές εξελίξεις σημειώθηκαν το τελευταίο διάστημα στην τοπική εφημερίδα «Η Φωνή της Πάφου». Όπως πληροφορούμαστε ο καταξιωμένος δημοσιογράφος Χρίστος Χαλικιόπουλος ο οποίος ήταν η μηχανή της εφημερίδας, ο κινητήριος μοχλός της μιας και έκανε σελιδοποίηση, έγραφε ρεπορτάζ και γενικά συντόνιζε τα πάντα, είναι πλέον εκτός εφημερίδας μετά από πολλά χρόνια, που εργαζόταν σε αυτή.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι, την θέση του πήρε ο δημοσιογράφος – αθλητικογράφος Μάριος Ευριπίδου ο οποίος τις τελευταίες εβδομάδες εργάζεται πυρετωδώς για να ξεκινήσει κανονικά η εφημερίδα να κυκλοφορεί το ερχόμενο Σάββατο.

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως έχουν αλλάξει οι μέτοχοι της εφημερίδας και για το λόγο αυτό προέκυψαν αυτές οι αλλαγές.


Εμείς να ευχηθούμε καλή αρχή στον συνάδελφο Μάριο Ευριπίδου για το δύσκολο έργο που αναλαμβάνει.