9 Αυγούστου 2016

ΣΥΡΜΑΤΟΜΠΛΕΓΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΧΛΩΡΑΚΑΣ

Στη Κύπρο με όλα τα δεινά ένεκα της κακής οικονομίας που έχει φορτωθεί στους ώμους του ο καταπονημένος λαός, επί πλέον στο σβέρκο του έχουν καθίσει και ορισμένοι ασυνείδητοι επιχειρηματίες που με αψυχολόγητες πράξεις προκαλούν τη ψυχολογία τους. 

Σε περιοχή της Χλώρακας προκλητικά και αχρείαστα, επιχειρηματίας έχει τοποθετήσει  συρματοπλέγματα σε δική του περιουσία μεν, προκαλώντας όμως τα αισθήματα των πολιτών, αφού με αυτό τον τρόπο έχει αποκόψει μια ολόκληρη παραλία από τους κατοίκους της κοινότητας
Με πρόσχημα την κατασκευή εργοταξίου, απομόνωσε ένα μεγάλο κομμάτι της θάλασσας το οποίον οι πολίτες ελεύθερα για εκατοντάδες χρόνια απολάμβαναν και χαίρονταν.

Συγκεκριμένα στΙς περιοχές ΠΗΛΟΣ, ΔΗΜΜΑ, και ΡΟΔΑΦΙΝΙΑ, ο ίδιος επιχειρηματίας ανάπτυξης γης (ο Λεπτός), έχει τοποθετήσει συρματοπλέγματα αποκόπτοντας εξ ολοκλήρου τη θάλασσα. Μπορεί να τα έχει τοποθετήσει στα δικά του σύνορα ίσως εξασφαλίζοντας άδεια,αλλά μια παράνομη άδεια, καθώς ολοι γνωρίζουμε πως ο νόμος απαγορεύει αυστηρά την παρεμπόδιση της όδευσης προς τη θάλασσα η οποία αποτελεί κοινωνικό αγαθό.
Επίσης συρματομλέγματα έχουν τοποθετήσει για εκατοντάδες μέτρα οι επιχηρήσεις Τσόκκος, υπό τις ευλογίες του παλιού Κοινοτικού συμβουλίου, το οποίον διαχρονικά απέδειξε πως έγνοια πρώτη είχε την εξυπηρέτιση των διαφόρων κεφαλαιοκρατών πάντα εις βάρος των απλών πολιτών, δημιουργώντας τετελεσμένα γεγονότα, που όσο και να προσπαθεί τώρα ο νέος κοινοτάρχης με το σημερινό κοινοτικό Συμβούλιο, δέν δύνανται να επαναφέρουν την τάξη. 

Ο ΟΡΦΕΑΣ ΠΑΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΟΡΦΕΑ ΣΤΗ ΧΛΩΡΑΚΑ, ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ

Μετά τη μεγάλη επιτυχία της μουσικής παράστασης της περασμένης Τετάρτης στο χώρο, η διεύθυνση της μπουάτ ΟΡΦΕΑΣ σε συνεργασία με την καταξιωμένη καλλιτέχνιδα Μιρέλλα Στάικου, ανακοινώνει πώς θα δοθούν ακόμα ορισμένες παραστάσεις τις προσεχείς Τετάρτες, όπου στη κάθε μια ξεχωριστά, θα φιλοξενείται και ένας αξιόλογος καλλιτέχνης. Αυτή την Τετάρτη 10 Αυγούστου, φιλοξενούμενος της Μιρέλλας Στάικου θα είναι ο Ορφέας Παύλου.
Ο Ορφέας Παύλου είναι ένας νέος Κύπριος καλλιτέχνης ο οποίος ήρθε για να μείνει σύμφωνα με τη γνώμη των ειδικών, και ο οποίος τελικά μένει, και καταπλήσσει το κοινό.
Στο σύνδεσμο που ακολουθεί, μπορείτε να ακούσετε την εξαιρετική του φωνή σε ένα από τα τραγούδια της προσωπικής του δισκογραφίας:

https://www.youtube.com/watch?v=5gdhl6PbKW8