24 Ιουλίου 2016

ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΤΗ ΧΛΩΡΑΚΑ:

Του επιτέθηκαν με ρόπαλο, τον έριξαν στο έδαφος και του άρπαξαν τσαντάκι με €30,000

Υπόθεση ληστείας διερευνά το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου, ύστερα από καταγγελία που έγινε από 58χρονο κάτοικο Πάφου ,ιδιοκτήτη καταστήματος γουναρικών .
Σύμφωνα με την Αστυνομία ο 58χρονος ανέφερε ότι, λίγο μετά τα μεσάνυχτα σήμερα, ενώ βρισκόταν στον υπόγειο χώρο στάθμευσης της πολυκατοικίας όπου διαμένει και κατευθυνόταν προς τις σκάλες που οδηγούν στο διαμέρισμά του στην Χλώρακα , δέχθηκε επίθεση από δύο πρόσωπα.
Συγκεκριμένα, οι δράστες φέρονται να τον κτύπησαν στο χέρι με ρόπαλο και αφού τον έριξαν στο έδαφος του απέσπασαν το τσαντάκι που κρατούσε, το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των €30,000 περίπου, που αποτελούσε εισπράξεις των τελευταίων τριών βδομάδων, του καταστήματος στο οποίο εργάζεται.
Ο 58χρονος επισκέφθηκε το Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε θλαστικό τραύμα στο χέρι και του έγινε συρραφή.
Οι δράστες περιγράφονται ως λεπτής σωματικής διάπλασης, ύψους 1,80-1,85μ περίπου και ο πρώτος φορούσε καπελάκι τύπου τζόκεϊ σκούρου χρώματος, είχε καλυμμένο το πρόσωπό του με μαντήλι και είχε στην κατοχή του ξύλινο ρόπαλο μήκους 50 εκατοστών περίπου. Και οι δύο φορούσαν ρούχα σκούρου χρώματος και φέρονται να είναι ηλικίας 20-25 χρόνων.

Τη σκηνή επισκέφτηκαν μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου όπου συνέλεξαν διάφορα τεκμήρια με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών ενώ οι εξετάσεις συνεχίζονται.

ΠΗΓΗ: PAFOSPRESS