7 Ιουνίου 2017

Μπυραρία πουλούσε ποτά και...αλλοδαπές

ΠΗΓΗ: PAFOS NET
Επιχείρηση με αστυνομικό υπό κάλυψη και με σημαδεμένα χαρτονομίσματα διενήργησε χθες βράδυ η Αστυνομία σε μπυραρία στην Χλώρακα, μετά από πληροφορίες που είχαν συλλέξει το τελευταίο διάστημα ότι ο ιδιοκτήτης της προωθούσε αλλοδαπές υπαλλήλους σε πελάτες έναντι αμοιβής.
Υπό κάλυψη αστυνομικός εμφανίσθηκε ως πελάτης στη μπυραρία, καταφέροντας μετά από κάποια ώρα και μετά την κατανάλωση ποτών να ωθήσει τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης στο να του προτείνει να επιλέξει κάποια από τις αλλοδαπές σερβιτόρες για να έχει σεξουαλική επαφή μαζί του, σε διαμέρισμα που είχε ενοικιασμένο για το σκοπό αυτό, σύμφωνα με την Αστυνομία, πάνω από την μπυραρία.
Ο υπό κάλυψη αστυνομικός, ο οποίος ήταν εφοδιασμένος με σημαδεμένα χαρτονομίσματα, μετέβη με 39χρονη από τη Ρουμανία στο διαμέρισμα, όπου ήρθαν σε επαφή. Την κατάλληλη στιγμή, μέλη της Αστυνομίας που ήταν κρυμμένα στην περιοχή, έκαναν έφοδο στο διαμέρισμα συλλαμβάνοντας επ’ αυτοφόρω την 39χρονη με τα σημαδεμένα χαρτονομίσματα στην κατοχή της.
Τόσο η αλλοδαπή όσο και ο εργοδότης της συνελήφθησαν και μεταφέρθηκαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου για να κατηγορηθούν γραπτώς.
Οι εξετάσεις της Αστυνομίας συνεχίζονται.