20 Ιουλίου 2018

Υπεραγορές Παπαντωνίου: «Με το να παίρνεις, γεμίζουν τα χέρια σου, με το να δίνεις, γεμίζει η καρδιά σου»


Αυτό πιστεύουν και οι Υπεραγορές Παπαντωνίου, έτσι στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής τους προσφοράς, στηρίζουν τις ευάλωτες ομάδες των συμπολιτών μας.

Το Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού σε συνεργασία με τον Επίτροπο Εθελοντισμού και ΜΚΟ,  δημιούργησαν το Μηχανογραφημένο Σύστημα "ΑΡΩΓΗ", για συντονισμό της όλης προσπάθειας παροχής τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, στις ευπαθείς ομάδες που έχουν πληγεί από την κρίση.  Στο σύστημα "ΑΡΩΓΗ" έχουν συνδεθεί 55 φορείς και Κοινωνικά Παντοπωλεία, σε παγκύπρια βάση.

Οι Υπεραγορές Παπαντωνίου σε συνεργασία με το Επαρχιακό Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού Πάφου (Ε.Σ.Σ.Ε.Π.), στηρίζουν  τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη, μέσω του  Μηχανογραφημένου Συστήματος "ΑΡΩΓΗ".

Όσοι πελάτες των Υπεραγορών Παπαντωνίου επιθυμούν, αντί να εξαργυρώνουν τους βαθμούς από την Bonus Card τους, μπορούν να δωρίσουν τους βαθμούς ή μέρος των βαθμών, στις δωροκάρτες που θα δημιουργηθούν σε συνεργασία με το Ε.Σ.Σ.Ε.Π. Έτσι οι  συμπολίτες μας, θα μπορούν να προμηθεύονται ό,τι επιθυμούν με αξιοπρέπεια.

Οι Υπεραγορές Παπαντωνίου θα συνεχίσουν να στηρίζουν ολόχρονα τις ευάλωτες ομάδες, μέσω οργανωμένων εκδηλώσεων όπου το κοινό θα μπορεί να δωρίζει τρόφιμα, και επιπλέον θα ανταποκρίνονται άμεσα όπου υπάρχει ανάγκη.