22 Ιουλίου 2014

ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ

Αυτόν το μήνα ο νεαρός αθλητής πέτυχε τη μεγαλύτερη μέχρι τώρα επιτυχία του στον κλασικό αθλητισμό κάνοντας νέο παγκύπριο ρεκόρ στο Δέκαθλο παίρνοντας ταυτόχρονα την πρώτη θέση στους Βαλκανικούς αγώνες Εφήβων.
Είναι ο 19χρονος Ανδρέας Χριστοδούλου από τη Χλώρακα μέχρι τώρα Παγκυπριονίκης σε Εφήβους και Άνδρες, στο Δέκαθλο και Όκταθλο στους Πανελλήνιους Μαθητικούς αγώνες, και 2η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου.

Του ευχόμαστε να έχει πάντα επιτυχίες.

ΕΝΑ ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ

Ενα μάλλον ασυνήθιστο περιστατικό κατήγγειλε ιδιοκτήτης οικίας στην Χλώρακα...

Επί τρεις νύχτες η οικία του δεχόταν τις ανηλεείς επιθέσεις... με αυγά, οπότε λίγο η εμφάνιση και λίγο η δυσοσμία τον οδήγησαν εν τέλει να καταγγείλει το ασυνήθιστο περιστατικό. 

Οι άνγωστοι πραγματικά στήνουν ολόκληρο αυγοπόλεμο κατά την διάρκεια της νύχτας στοχεύοντας τοίχους, πόρτες και παράθυρα, εξαπολύοντας δεκάδες αυγά.

Πρέπει να τονιστεί ότι οι μανιασμένες επιθέσεις λαμβάνουν χώρα σε ένα από τους πλέον πολυσύχναστους δρόμους της Χλώρακας, με το ζεύγος των ιδιοκτητών να δηλώνει ότι δεν γνωρίζουν τους λόγους για τους οποίους δέχονται τις επιθέσεις αυτές.

Ωστόσο, όπως καταγράφει και ο "ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ", ο ιδιοκτήτης φέρεται να είναι ιδιαίτερα ανήσυχος, καθώς απευθυνόμενος προς τους αστυνομικούς φοβάται μήπως τυχόν οι επιτήδειοι αναβαθμίσουν το οπλοστάσιό τους, με άλλα αντικείμενα και ουσίες....