27 Νοεμβρίου 2012

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ

 Το κατάστημα χειροποίητων ειδών NONIE GIFT SHOP, είναι ένα πρότυπο εργαστήρι χειροποίητων κατασκευών  που ανήκει στην Νόνη Φοαρτά και ευρίσκεται επί της λεωφόρου Παπακώστα στη Χλώρακα, στο δρόμο που ενώνεται με την οδό Γρίβα Διγενή που οδηγεί στη θάλασσα και στο μουσείο του πλοιαρίου Άγιος Γεώργιος.
Είναι ένα εργαστήρι που μετά από παρότρυνση και απαίτηση πολλών φίλων και πελατών, αποφάσισε η Νόνη Φοαρτά να το λειτουργήσει και ως κατάστημα στο οποίο να εκθέτει προς ευρεία πώληση τις πραγματικά καλλιτεχνικές δημιουργίες της.
Με στόχο την καλλιτεχνική δημιουργία και τη μετάδοση της γνώσης, της τέχνης και των διαφόρων τεχνικών ώστε να μπορούν να μαθαίνουν και να φτιάχνουν τα δικά τους χειροτεχνήματα όλο και περισσότεροι φίλοι και πελάτες, λειτουργησε το προτυπο αυτό εργαστήρι για να μπορούν να δοκιμάσουν και οι ίδιοι την ευγενική ενασχόληση της καλλιτεχνικής δημιουργίας.
Το NONIE GIFT SHOP είναι ένα κατάστημα πώλησης δώρων, αλλά ταυτόχρονα και ένας εργαστηριακός χώρος ζεστός και φιλικός πρότυπης και ευφάνταστης δημιουργίας που απευθύνεται σε ανθρώπους με κουλτούρα και ευρύ καλλιτεχνικό πνεύμα, και που σκοπό έχει το μοίρασμα, την ανταλλαγή και την ικανοποίηση αισθητικών αναγκών που σχετίζονται με τη δημιουργία και τη χειροτεχνία. Εφαρμόζοντας τεχνικές γνωστές και άγνωστες, χρησιμοποιώντας απλά εργαλεία και αναζητώντας νέους τρόπους με φαντασία, μεράκι και ομαδικό πνεύμα, η Νόνη Φοαρτά δημιουργεί και μοιράζετε με τους φίλους και τους πελάτες κάθε τι που μπορεί να σχετίζεται με το Χειροτέχνημα.

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΑΠΑΚΟΥΔΗΣ