5 Αυγούστου 2014

Η ΡΟΥΛΛΑ ΝΑΝΝΟΥ ΣΤΗ ΧΛΩΡΑΚΑ

Το θέτρο «ΣΚΑΛΑ» μετά από ένα επιτυχημένο Α΄Κύκλο παραστάσεων στη Λάρνακα με την γνήσια Ελληνική κωμωδία του προικισμένου Κώστα Πρετεντέρη «Ο Κουνενές» θα δώσει μια ακόμα παράσταση στο θέατρο της Χλώρακας την Παρασκευή 8 Αυγούστου ώρα 20.30 και είσοδο ελεύθερη.

Στη παράσταση θα παρευρεθεί και θα τιμήσει με την παρουσία της η νέα δήμαρχος Σαλαμίνας Ελλάδος, κα Ρούλλα Νάννου επικεφαλής αντιπροσωπείας του δήμου Σαλαμίνας με τον οποίο δήμο προωθείται διαδικασία αδελφοποίησης με την κοινότητα της Χλώρακας.

ΠΑΡΑΠΛΗΝΙΤΙΚΕΣ ΟΙ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΓΙΑ ΣΚΥΛΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΧΛΩΡΑΚΑΣ

Με βάση τους δημοτικούς κανονισμούς απαγορεύεται η διέλευση σκύλων από την παραλιακή λωρίδα (χώροι πρασίνου, πεζόδρομοι, ποδηλατόδρομοι).
Επίσης απαγορεύεται το λούσιμο των ζώων στη θάλασσα, εκτός από καθορισμένες παραλίες που έχουν οριστεί από την επιτροπή παραλιών. Στη Πάφο αυτές είναι δυο, η μια ευρίσκεται δίπλα στο αεροδρόμιο Πάφου και η άλλη στην Πόλη της Χρυσοχούς.
Ως εκ τούτου η διέλευση σκύλων στους παραλιακούς πεζόδρομους  είτε με λουρί, είτε χωρίς, απαγορεύεται και οι πινακίδες που έχουν αναρτηθεί από το Κοινοτικό Συμβούλιο για τη διακίνηση των σκύλων με λουρί, είναι παραπλανητικές και παράνομες.


Για οδηγίες, πληροφορίες και καταγγελίες, οι πολίτες καλούνται να επικοινωνούν κατευθείαν με την Κεντρική Επιτροπή Παραλιών ή και την Επίτροπο Περιβάλλοντος.