31 Αυγούστου 2016

ΒΡΑΔΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΑΤ ΟΡΦΕΑΣ ΜΕ ΤΗ ΜΙΡΕΛΛΑ ΣΤΑΪΚΟΥ

 https://www.youtube.com/watch?v=1WXgEd72jG0 

Η μπουάτ ΟΡΦΕΑΣ φιλοξενεί την μουσικοσυνθέτρια και τραγουσίστρια Μιρέλλα Στάικου, για βραδιές μουσικής κοινωνίας και μυσταγωγίας με τραγούδια γνωστών Ελλήνων συνθετών που σημάδεψαν την Ελληνική μουσική, καθώς και συνθέσεις της ίδιας.
Η μουσική και τα τραγούδια των "μπουάτ" σε εποχές δύσκολες και μεταβατικές έφερνε τους ανθρώπους πιο κοντά, απάλυνε τη μοναξιά τους, διέγειρε τη φαντασία τους και μαλάκωνε τη σκληρότητα της καθημερινότητάς τους,
τώρα η Μιρέλλα Στάικου στην μπουάτ ΟΡΦΕΑΣ στη Χλώρακα στο ίδιο μοτίβο, μας ταξιδεύει σε μουσικούς  δρόμους και τόπους, μας φέρνει σε επαφή με όλες τις μορφές της τέχνης της Μουσικής, καθώς και κοινωνικής αγωγής και κουλτούρας.

Ελάτε όλοι λοιπόν, μαζί με εμάς, να τραγουδήσουμε στην κατάλληλη ατμόσφαιρα, και να ενεργοποιήσουμε τη φαντασία και τα συναισθήματα μας...

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

Η ηλεκτρονική εφημερίδα της Χλώρακας αγωνίζεται για ενημέρωση και αφύπνιση των κατοίκων της κοινότητας της Χλώρακας και όχι μόνον. Δεν έχει κανένα οικονομικό πόρο και ο αγώνας που διεξάγει συνεπάγει έξοδα και μεγάλο κόπο. Ο αγώνας αυτός, χρειάζεται την στήριξη των αναγνωστών και των φίλων της εφημερίδας. Όσοι επιθυμούν να την στηρίξουν, μπορούν να αποταθούν στον ακόλουθο σύνδεσμο: