23 Φεβρουαρίου 2013

ΑΚΡΙΤΑΣ ΧΛΩΡΑΚΑΣ

Γραφει ο  Άντρος Ευαγόρου Αθλητικός Συντάκτης στον Αδέσμευτο της Πάφου

“Με απόφαση της Γ.Σ. του ΑΚΡΙΤΑ που έγινε την Τρίτη 19-2-2013 ορίστηκε τριμελής επιτροπή απαρτιζόμενη από τους Κ. Ιγνατίου-Χ. Θεοχάρους και Δ. Πέτρου να κάνει επαφές για ενίσχυση του νέου Δ.Σ. όσο πιο σωστά μπορούμε, να μπουν κάποια άτομα που θα προσφέρουν κάτι περισσότερο από αυτό που έχουμε τώρα. Συντονιστής θα είναι ο γιατρός Μιχ. Σπύρου…” μας λέει ο Μιχάλης Αναστασίου για τη Γ.Σ.
-Δηλαδή θα ψάξει να βρει μέλη για το Δ.Σ. η τριμερής;
“Όχι ακριβώς, γιατί υπάρχουν αρκετοί ενδιαφερόμενοι. Απλώς στοχευμένα θα θέλαμε να βρούμε 3-4 άτομα τα οποία μπορεί να είναι και εκτός Χλώρακας”.
-Για την προεδρία πάει ο Μ. Σπύρου;
“Πιστεύω καταρχήν το μοντέλο που θα δημιουργήσουμε δεν θα έχει σημασία ποιος θα είναι πρόεδρος. Αντοπρόεδρος κ.λ.π. Έγινε μία πρόταση στον Μ. Σπύρου και ευελπιστούμε ότι θα είναι αυτός ο νέος πρόεδρος. Στόχος μας είναι να είμαστε ένα ευέλικτο Δ.Σ.”
-Για το οικονομικό έγινε αναφορά στη Γ.Σ.;
“Βεβαίως έγινε μία πλήρης ανάλυση. Ο Μ. Σπύρου παρουσίασε την οικονομική κατάσταση του σωματείου και πως μπορούμε να ξοφλήσουμε με ένα πλάνο 3-4 χρόνων. Το χρέος μας που είναι 150-170.000€ μέχρι τώρα. Βάλαμε και κάτι παραπάνω για να μην βρεθούμε προ εκπλήξεων αν προκύψουν άλλα παλιά χρέη”.
-Πώς τοποθετείστε στην πρόταση προσχώρηση σάς στην Α.Ε. ΚΟΥΚΛΙΩΝ;
“Στη Γ.Σ. έγινε μία κουβέντα και μόνο. Είμαστε ανοιχτοί σε συζήτηση όμως δεν έχουμε κάτι χειροπιαστό. Για την ώρα δεν είμαστε αρμόδιοι να απαντήσουμε, γιατί στο θέμα αυτό θα αποφασίσει το νέο Δ.Σ. Σαν ΑΚΡΙΤΑΣ έχουμε μία ιστορία που θα μετρήσει.

Από τον «ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΠΑΦΟΥ»