16 Απριλίου 2024

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ CALI RESORT, Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

 

Ο Βασίλης Χαραλάπους Πατουνάς ένας εκλεχτός νέος επιστήμονας από τη Χλώρακα, αναλαμβάνει οικονομικός διευθυντης του Cali Resort & Spa, ενός νέου πεντάστερου καταφύγιου για ενήλικες, από τη Louis Hotels, από τον ερχόμενο Μάιο.

.

ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ

Τον Λεωνίδα Λωνιδου τον γνωρίζω από μακρού καιρού και η εντύπωση που μου δημιουργήθηκε είναι πως πρόκειται για άνθρωπο έντιμο, καλό, έμπειρο και κυρίως με καθαρά χέρια.

Πιστεύω πως το ενδιαφέρον του για την διεκδίκηση της κοινοταρχίας της Έμπας πηγάζει από τη θέληση του για προσφορά και συνδέεται στενά από την πολύχρονη του ενασχόληση με τα κοινά και την προσωπική του σχέση με τον δημόσιο βίο εδώ και δεκαετίες.

Γνώμονάς του δεν είναι ούτε οι τίτλοι ούτε οι καρέκλες, είναι μόνο η διάθεση του να συνεισφέρει στον τόπο του που αγαπά. Βλέπει την θέση του κοινοτάρχη μόνο ως θέση ευθύνης και προσφοράς. Κατεβαίνει ως ανεξάρτητος υποψήφιος και καλεί όλους τους πολίτες ανεξαρτήτως κομματικής προέλευσης να τον τιμήσουν με τη ψήφο τους.

Και καθώς έχουμε υποστεί πολλά δεινά από τις κομματικές παρεμβάσεις στην εκλογή των τοπικών αρχόντων που θέλοντας να αυξήσουν ή και να διατηρήσουν  τα ποσοστά τους έχουν διεισδύσει ακόμα και στην προσωπική μας ζωή, λέγω εγώ πως πρέπει επιτέλους οι ψηφοφόροι να αποφασίσουν να ψηφίσουν με αξιοκρατικά κριτήρια, και όχι κομματικά.

Με αυτές τις σκέψεις, καλώ όλους να υπερψηφίσουν τον ΛΕΩΝΙΔΑ ΛΕΩΝΙΔΟΥ.