4 Μαρτίου 2015

ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΔΥΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΣΤΗ ΧΛΩΡΑΚΑ

Άλλες δυο τουριστικες μοναδες στη Χλωρακα βαζουν λουκετο. Προκειται για τα ξενοδοχεια ΕΛΕΝΗ και ΑΚΤΑΙΟΝ της  Aqua Sol Hotels για τα οποια η τραπεζα Κυπρου διόρισε παραλήπτη διαχειριστή, αναμένοντας τοιουτοτρόπως να ανακτήσει τις δανειακές υποχρεώσεις που έχει έναντι της το συγκρότημα.
Η απόφαση όμως ανατράπηκε από απόφαση του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας καθώς το δικαστήριο δεν επικύρωσε το διάταγμα διαχείρισης, διότι η εταιρεία έθεσε θέμα νομιμότητας του διορισμού του παραλήπτη διαχειριστή.
Ο διαχειριστής Ελευθέριος Φιλίππου, δήλωσε ότι η Aqua Sol Hotels και αριθμός συνδεδεμένων εταιρειών της έχουν τεθεί νομότυπα υπό καθεστώς παραλήπτη διαχειριστή βάσει των προνοιών Ομολόγων Κυμαινόμενης Επιβάρυνσης που εκδόθηκαν από τις εταιρείες προς όφελος της Τράπεζας Κύπρου.
Παρ όλα αυτά, έγκυρες πληροφορίες φέρουν τα δυο ξενοδοχεία να παραμένουν κλειστά τη φετινή τουριστική σαιζόν, καθώς το δικαστήριο δεν επικύρωσε το διάταγμα διαχείρισης.

Να αναφέρουμε ότι πριν δυο χρόνια, στη Χλώρακα έβαλε λουκέτο ακόμα ένα ξενοδοχείο, το Πάφιαν Πάρκ και το οποίον αφημένο στο έλεος του χρόνου έχει υποστεί πολλές φθορές.