16 Οκτωβρίου 2015

ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΗ ΧΛΩΡΑΚΑ


ORFEAS HAIR SALON 
ΘΑ ΚΟΥΡΕΥΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΞΥΡΙΖΟΝΤΑΝ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ;
ΘΑ ΒΑΦΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΟΛΙΖΟΝΤΑΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ;
Τα κουρεία στην Κύπρο γενικώς από εισπρακτικής απόψεως είχαν τα κάτω τους, σπάνια δε τα πάνω τους. Οι οικονομικές εποχές ήταν πάντα δυσχερείς, και η μόνη περίοδος στη μακραίωνη ιστορία στον τόπο που υπήρξε καλή ανάπτυξη και πρόοδος ήταν τις τελευταίες δεκαετίες, που δυστυχώς όμως δεν κράτησαν περισσότερο καθώς κλέφτες και απατεώνες σε μια συνέργεια με τους πολιτικούς μετέτρεψαν τη χώρα σε ένα απέραντο φτωχοκομείο.
Οι σημερινές εποχές θυμίζουν την περίοδο ’55-’65 που ο κόσμος δεν είχε να φάει. Πήγαιναν οι πελάτες για κούρεμα και μετά δεν είχα λεφτά να πληρώσουν. Αυτοί οι άνθρωποι δεν θα μπορούσαν να παραπονεθούν αν το καλό κούρεμα δεν αποτελούσε πολυτέλεια. Όμως, οι κουρείς πάντα με ευσυνειδησία είτε επί πληρωμή είτε επί πιστώσει, έδιναν τον καλύτερο εαυτό τους και με μεράκι πρόσφεραν τις καλές υπηρεσίες τους.
Το επάγγελμα του κουρέα έχει τις ρίζες του στο επάγγελμα του παρπέρη λέξη που προέρχεται από την περιποίηση ή και θεραπεία των πελατών, όπου οι κουρείς κατά το μεσαίωνα δέχονταν και περιποιούνταν πελάτες και ασθενείς.
Τα κουρεία συνήθως είχαν ανδρική πελατεία, αλλά τώρα με την εξέλιξη και την πρόοδο, τα περισσότερα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και στα δύο φύλα, καθώς επίσης το ίδιο πράττουν και τα κομμωτήρια.
Στη Χλώρακα τώρα στην Γρίβα διγενή αριθμός 10 κατάστημα νούμερο 6, ανοίξαμε ένα κομμωτήριο-κουρείο, όπου η διπλωματούχος υπεύθυνη του καταστήματος με πολυετή πείρα στην περιποίηση και την αποκατάσταση της ομορφιάς ανδρών και γυναικών, περιμένει ακόμα και τον πιο δύσκολο πελάτη στον οποίο υπόσχεται πως θα αφήσει απόλυτα ευχαριστημένο με τις καλές υπηρεσίες της.
Προσφέρουμε περιποίηση προσώπου, χτένισμα, ξύρισμα, κόψιμο μαλιών, μασσάζ κεφαλής, βαψιμο, αποτριχώσεις, cosmetics tattoo, και αρκετές άλλες υπηρεσίες.
Το κομμωτήριο-κουρείο ονομάζεται ORFEAS HAIR SALON, και ευρίσκεται δίπλα στην μπουάτ ΟΡΦΕΑΣ. Μια επίσκεψη στον όμορφο χώρο μας θα σας πείσει. Με τιμές πολύ προσιτές και με προσήλωση στο καθήκον μας ως επαγγελματίες, ελπίζουμε να σας κάνουμε πελάτες μας. Γι αυτό με πολλή ευχαρίστηση σας περιμένουμε, κοπιάστε.
ο ιδιοκτήτης
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΑΠΑΚΟΥΔΗΣ