7 Φεβρουαρίου 2016

ΜΠΟΥΑΤ ΟΡΦΕΑΣ ΣΤΗ ΧΛΩΡΑΚΑ

Η μπουάτ ΟΡΦΕΑΣ ξεκίνησε την λειτουργία της τον Φεβράρη του 1991 με παρουσίαση εκλεχτών καλλιτεχνών και ποιοτική μουσική. Με χαμηλό φωτισμό, χαμηλά καθίσματα  και χαμηλό  ήχο. Στους τοίχους υπήρχε καλλιτεχνική εικονογράφηση και στους θαμώνες  περίσσια διάθεση για  τραγούδι.
Ήταν μια σκέψη του Κυριάκου Ταπακουδη που την υλοποίησε μη λαμβάνοντας υπόψιν τις μεγάλες δυσκολίες για ένα τέτοιο εγχείρημα, που πέτυχε όμως και έγινε ξακουστή σε ολόκληρο τον Ελληνισμό, κατατάσσοντας τη κοινότητα της Χλωρακας πασίγνωστο προορισμό σε εποχές που λίγοι γνώριζαν την γεωγραφική της θέση.
Λειτουργούσε ως μουσικό μαγαζί με ρομαντικό εσωτερικό περιβάλλον, χαμηλές τιμές στα ποτά και θαμώνες που είχαν σεβασμό στο χώρο και στην ποιοτική μουσική. Λειτούργησε περισσότερο από δυο δεκαετίες και ήταν σημείο αναφοράς της καλής μουσικής.

Σήμερα μετά από μια μεγάλη περίοδο ανάπαυλας, η μπουάτ ΟΡΦΕΑΣ επαναλειτουργεί θέλοντας να ξαναπροσφέρει ποιοτική διασκέδαση σε όσους νοσταλγούν τις παλιές καλές εποχές, καθώς και στους νεότερους που δεν γνώρισαν τα χρόνια εκείνα τα παλιά που η μουσική ήταν συνώνυμη της μελωδίας που έκανε τις καρδιές να ευφραίνονται και τις ψυχές να αγαλλιούν.
Σήμερα και πάλιν, η μπουάτ ΟΡΦΕΑΣ επαναλειτουργεί σε μια προσπάθεια να καταφέρει να προσελκύσει όσους φιλόμουσους ως μια παρέα στο χώρο μαζί οι θαμώνες, να διασκεδάσουν με ποιοτική λαϊκή και ρεμπέτικη μουσική.  
Από τις 12 Φεβρουαρίου λοιπόν, και πάλιν κοντά σας στον ίδιο παλιό χώρο, με ευχαρίστηση θα σας προσμένουμε και με ευγένεια θα σας καλοδεχτούμε σε ένα καινούργιο συναπάντημα με χαμηλές τιμές στα ποτά, και με επιλογή στα τραγούδια που θα τραγουδήσουμε για σας. Με πρόσχαρο προσωπικό και τραγουδιστές, θα προσπαθήσουμε με τη βοήθεια σας να αναστήσουμε τις παλιές καλές εποχές που όλοι έχετε ως ανάμνηση στις καρδιές σας.

Σας καλούμε να μας στηρίξετε για να κρατηθούμε ως χώρος όπως παλιά, ώστε να μπορέσουμε να αντέξουμε και να προσφέρουμε στα μουσικά δρώμενα της καλής Ελληνικής μουσικής.


ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΑΠΑΚΟΥΔΗΣ