30 Ιουνίου 2017

ΑΝΔΡΕΑΣ ΕΥΖΩΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΧΛΩΡΑΚΑΣ


Το Κοινοτικό Συμβούλιο Χλώρακας, κέρδισε την δικαστική προσφυγή που κατέθεσε ο Ανδρέας Εύζωνας εναντίον του Κ. Συμβουλίου για τις επιβληθείσες φορολογίες Κοινοτικών υπηρεσιών. Σύμφωνα με τη δικαστική απόφαση, το Κοινοτικό Συμβούλιο καθ’ όλα νόμιμα και καθορίζοντας κριτήρια ομοιόμορφα, αντικειμενικά και απρόσωπα, επιβάλλει φόρο Κοινοτικών υπηρεσιών.

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΠΑΝΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΣΥΝΓΚΕΝΤΡΩΣΗ


Το Κοινοτικό Συμβούλιο Χλώρακας,  την Πέμπτη 29/06/2017 πραγματοποίησε Πανκοινοτική Συγκέντρωση στην αίθουσα της Εκκλησίας της Χλώρακας και ενημέρωσε τους κατοίκους για τα πεπραγμένα και τους στόχους του Νέου Κοινοτικού Συμβουλίου.
Όσοι ενεργοί πολίτες παρευρέθησαν, παρακολούθησαν με ενδιαφέρον τον νεαρό Κοινοτάρχη που ήταν πλαισιωμένος από όλους τους Συμβούλους, να εκθέτει τις συλλογικές σκέψεις και αποφάσεις της ολομέλειας. Οι ερωτήσεις από τους παριστάμενους ήσαν αμέτρητες δείγμα του μεγάλου ενδιαφέροντος που τους απασχολεί, αλλά και οι απαντήσεις μεστές και πειστικές, άφησαν τους περισσότερους ικανοποιημένους.

Η γνώμη της εφημερίδας είναι ότι επιτέλους έχουμε ένα Κοινοτικό Συμβούλιο πολύ ενεργητικό, και όλοι πρέπει να τους δώσουμε πίστωση χρόνου να υλοποιήσουν όσα υπόσχονται.