18 Απριλίου 2019

ΣΗΜΕΡΑ, ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ (ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝ)

ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΥΣΕΣ ΣΤΟ Β΄ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΧΛΩΡΑΚΑΣ-ΛΕΜΠΑΣ


Η πετυχημένη θεατρική παράσταση "Εξουσιάζουσες, οι γεναίτζες στην εξουσία, θα γίνει ξανά σήμερα Πέμπτη στις 18/04/2019 και ώρα 8.00 μ.μ. στο Β' Δημοτικό (Αγίου Στέφανου) Χλώρακας-Λέμπας. Πρόκειται για μια κυπριακή κωμωδία με σπαρταριστές σκηνές και άφθονο γέλιο!!! Σας περιμένουμε!!!

ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΑΥΡΕΣΗΣ, ΤΗΣ ΚΑΡΚΙΑΣ ΜΟΥ ΤΑ ΔΕΥΤΕΡΚΑ

Σε παρουσίαση βιβλίου που διοργάνωσε ο ΠΠΟΧλώρακας, ο λογοτέχνης ποιητής Νίκος Πενταράς, παρουσίασε τη  Β΄ ποιητική συλλογή του Σταύρου Μαυρέση με το γενικό τίτλο «Της καρκιάς μου τα δευτέρκα». Σε μια ασφυκτικά γεμάτη από κόσμο αίθουσα, ο Νίκος Πενταράς προέβη σε μια απλή αλλά εμπεριστατωμένη ανάλυση της Κυπριακής λαϊκής ποίησης, άξιος εκπρόσωπος της οποίας  καθιερώθηκε ο Σταύρος Μαυρέσης όπως ανέφερε, εξαίροντας και αναλύοντας το ποιητικό του έργο.
Παρών στην εκδήλωση ήσαν ο Μητροπολίτης Πάφου, οι βουλευτές  Χ. Πιττοκοπίτης και Α. Φακοντής, καθώς και οι Εθνικοί πλέον λαϊκοί ποιητές  Χαμπής Αχνιώτης και Μηχάλης Χατζημηχαήλ, οι οποίοι μαζί με τον ηθοποιό Χρύσανθο Χρυσάνθου απήγγειλαν ποιήματα του Σταύρου Μαυρέση.