26 Αυγούστου 2016

ΟΤΑΝ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΗΣ ΧΛΩΡΑΚΑΣ

Για την ακάθαρτη θάλασσα της Αλικής μήπως φέρει ευθύνη και ο κοινοτάρχης;

Από το ξενοδοχείο Άγιος Γεώργιος, κάθε νύχτα διοχετεύονται στη θάλασσα τεράστιες ποσότητες ακάθαρτων βρομισμένων νερών και λυμάτων με αποτέλεσμα η θάλασσα να μολύνεται και οι κολυμβητές να παραπονούνται ότι βγάζουν τσούνες.
Δίπλα από τη στήλη της ΕΟΚΑ, αν κάποιος κοιτάξει θα δει την παραλία να είναι πράσινη και οι λακκούβες γεμάτες ακάθαρτα νερά, ενώ μπόχα διαχέεται στο χώρο, καθώς από εκεί κάθε βράδυ από αγωγό του ξενοδοχείου διοχετεύονται τεράστιες ποσότητες ακάθαρτων νερών μέσα στη θάλασσα.
Το μέγα πρόβλημα αυτής της απαράδεκτης κατάστασης που συμβαίνει, έγκειται στο ότι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου είναι Χλωρακιώτες, που όχι μόνον δεν εμποδίζουν να συμβαίνει αυτό το αίσχος, αλλά ίσως να είναι οι ίδιοι που το κάνουν, αφού καλά γνωρίζουμε πως υπεύθυνη θέση στο ξενοδοχείο έχει ο κοινοτάρχης Χλώρακας.
Είναι ντροπή κατά τη γνώμη μου να γίνεται αυτό το αίσχος. Για χρόνια μας δούλευαν κανονικά πως με τη λειτουργία του ΣΑΠΑ αυτό το φαινόμενο θα σταματούσε, αλλά οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου Άγιος Γεώργιος, χωρίς αιδώ, συνεχίζουν φανερά να ρυπαίνουν τη θάλασσα. Ίσως επί σκοπού να μην διοχετεύουν τα λύματα του βιολογικού στο αποχετευτικό σύστημα, ώστε τοιουτοτρόπως να αποτρέπουν τους ντόπιους να κολυμπούν στη θάλασσα της Αλικής, και να έχουν τη θάλασσα υπό την ιδιοκτησία τους ώστε οι πελάτες τους τουρίστες να μην ενοχλούνται από πολυκοσμία.

Η εφημερίδα της Χλώρακας προειδοποιεί τους λουόμενους να ξεπλένονται καλά μετά το κολύμπι, γιατί πολλοί έχουν παραπονεθεί πως κόλλησαν μολυσματικές ασθένειες στη θάλασσα της Αλικής

  .


ΕΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΤΑΠΑΚΟΥΔΗ ΜΕ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΤΙΤΛΟ «ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΧΛΩΡΑΚΑΣ»

«ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΧΛΩΡΑΚΑΣ» 
Ένα βιβλίο γραμμένο απλά και με ύφος ποιητικής πεζογραφίας, στο οποπίο ο συγγραφέας καταφέρνει να προκαλεί το συνεχές ενδιαφέρον του αναγνώστη.

Αποτελείται από 333 σελίδες και είναι γραμμένο ευανάγνωστα. Απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες, και όσοι γνωρίζουν το έργο του συγγραφέως, δηλώνουν ευχαριστημένοι για το συγγραφικό ύφος και την ομορφιά της ροής των γεγονότων που παραθέτει.