26 Ιανουαρίου 2014

ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ: Ο ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΦΟ

Ο ευρωβουλευτής της ΕΔΕΚ Σοφοκλής Σοφοκλέους το Σάββατο 25 Ιανουαρίου παρευρεθηκε σε συγκέντρωση που οργανώθηκε από τοπικούς φορείς στη Χλωρακα με θέμα "Η οικονομική κρίση στην Κύπρο". Σε ένα πολυπληθές ακροατήριο ανάλυσε τα αίτια της οικονομικής κρίσης που μαστίζει τον τόπο και ανέπτυξε λύσεις για ανάκαμψη, τονίζοντας πως ορισμένα κύρια και επείγοντα μέτρα που θα πρεπει να ληφθούν, είναι η προώθηση του τουριστικού μας προϊόντος και η ανάπτυξη της πρωτογενούς παραγωγής όπως γεωργία και κτηνοτροφία. Ακολούθησε συζήτηση στην οποία επεδείχθει μεγάλο ενδιαφέρον από τους παρευρισκομένους, καθώς το ζήτημα της οικονομίας  είναι θέμα που ενδιαφέρει καίρια τους πολίτες.
Σε δείπνο προς τιμήν του που ακολούθησε στην γνωστή ψαροταβέρνα του Τυρήμου, ανέφερε πως ξεκινά τον προεκλογικό του αγώνα από την Πάφο, καθώς διαχρονικά αποδείχτηκε πως από τους Παφίτες ψηφοφόρους, δίδεται συνήθως η διαφορά της νίκης. Ζήτησε την ψήφο του Παφιακού λαού, τονίζοντας πως, 
«Πρόθεσή μου δεν είναι να μπω σε αντιπαράθεση με οποιονδήποτε. Αυτή τη στιγμή αυτό που προέχει είναι να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά τα τεράστια οικονομικά προβλήματα που βρίσκονται ενώπιον του τόπου και του λαού μας. Σας υπόσχομαι πως από τη θέση του Ευρωβουλευτή που ευρίσκομαι, θα καταβάλω το άπαν των δυνάμεων μου γι αυτό το σκοπό.
Έρχονται οι Ευρωεκλογές, και δηλώνω πως θα είμαι και πάλιν υποψήφιος. Ζητώ την ψήφο όσων πιστεύουν πως την αξίζω, χωρίς να επιμείνω από κανέναν να καταψηφίσει άλλον τοπικό υποψήφιο. Ζητώ την ψήφο όσων αισθάνονται την αγάπη να το πράξουν»


ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΑΠΑΚΟΥΔΗΣ