11 Οκτωβρίου 2014

ΒΟΜΒΑ ΣΕ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΚΕΝΤΡΟ;

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΦΟ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΕΡΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΒΟΜΒΩΝ
Διαστάσεις τείνει να προσλάβει η προβοκάτσια για τοποθέτηση βομβών σε κέντρα διασκεδάσεως μάλλον από ανταγωνιστή, ο οποίος τηλεφωνά στην αστυνομία για κέντρα αναψυχής όταν αυτά τύχει να έχουν πολλούς θαμώνες. Με αυτό τον τρόπο, αναγκάζονται οι θαμώνες να εγκαταλείψουν το χώρο και να συνεχίσουν τη διασκέδαση τους αλλού.
Αυτό συνέβαινε στην προηγούμενη χειμερινή σαιζόν, το ίδιο συμβαίνει και στην  φωτεινή. Την Παρασκευή το βράδυ, η αστυνομία δέχτηκε τηλεφώνημα από θάλαμο ότι έχει τοποθετηθεί βόμβα σε συγκεκριμένο κλαμπ. Ως αποτέλεσμα, είχε να αδειάσει το κέντρο που ήταν γεμάτο από  θαμώνες, ενώ τελικά αποδείχτηκε πως το τηλεφώνημα ήταν φάρσα επί σκοπού, για να προκαλέσει πρόβλημα στο εν λογω κέντρο αναψυχής.

Το ερώτημα που τίθεται, είναι γιατί η αστυνομία δεν έχει ανακαλύψει ακόμα ποιος είναι ο ένοχος που εδώ και ορισμένα χρόνια συμπεριφέρεται τοιουτοτρόπως, δηλαδή όπως δείχνουν τα πράγματα το πράττει για  ανταγωνιστικούς λόγους καθώς τα νυχτερινά κλαμπ στην Πάφο είναι μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού;