20 Δεκεμβρίου 2014

ΞΥΠΝΑ ΚΑΥΜΕΝΕ ΛΑΕ, ΞΕΠΟΥΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ


Το αποτέλεσμα της πρώτης γεώτρησης στο οικόπεδο ΟΝΑΣΑΓΟΡΑΣ δείχνουν πως δεν εντοπίστηκαν εκμεταλλεύσιμα κοιτάσματα λέει ανακοίνωση η της ΕΝΙ-KOGAS.
Εμένα μου είναι πολύ δύσκολο να το πιστέψω. Με την ανεπτυγμένη σημερινή τεχνολογία που όλα τα γνωρίζουν εκ των προτέρων τι κρύβεται στα βάθη της γης, δεν είναι δυνατόν οι μεγαλο εταιρίες που διοικούν τον κόσμο ολόκληρο να ξόδεψαν τσάμπα 100 εκατομμύρια.
Γι αυτό λέω εγώ, πως μας δουλεύουν ψιλό γαζί, και το ζήτημα είναι πολιτικό. Όλα γίνονται για να ετοιμάσουν το κόσμο να δεχτεί να περάσει ο αγωγός από την Τουρκία με πρόσχημα πως δεν είναι αρκετοί οι υδρογονάνθρακες μας για να φτιάξουμε τερματικό.
Όμως η Κύπρος, κάθεται στα πιο πλούσια κοιτάσματα, πιο πλούσια και από το Κατάρ. Αυτό λένε οι ειδικοί, παρ όλα αυτά οι πολικοί φωστήρες μας (δυστυχώς υπό την ανοχή όλων των κομμάτων) σε μια προσπάθεια τους να παίξουν το παιχνίδι που τους όρισαν οι πάτρωνες τους, κοροϊδεύουν ασύστολα τον κοσμάκη και ετοιμάζονται να ξεπουλήσουν την ίδια την πατρίδα τους.
Είναι φανερό πως την πτώχευση της οικονομίας της Κύπρου την δημιούργησαν οι ίδιοι αυτοί κύκλοι, οι κυρίαρχοι του παιχνιδιού, με μόνο στόχο να μετρήσουν τις αντιδράσεις του λαού για να δουν αν θα τους ανεχτεί και στο ξεπούλημα του φυσικού μας πλούτου.
Είναι φανερό πως μας πήραν είδηση και με γελοίες δικαιολογίες περί σωτηρίας της Εθνικής οικονομίας, πτωχεύουν το λαό για να σώσουν τις τράπεζες. Που αντί να τις αφήσουν να κλείσουν και να γλυτώσουν έτσι όλοι οι χρεώστες, πάση θυσία πασκίζουν να τις σώσουν, με δικαιολογία πως αν έκλειναν θα ήταν υποχρεωμένο το κράτος να αποζημιώσει τους καταθέτες μέχρι τις 100 χιλιάδες. Όμως αλήθεια, πως μας κοροϊδεύουν οι βουλευτές;. Κάλλιστα θα μπορούσαν όπως ψήφισαν νόμο για την μεγάλη κλεψιά το κούρεμα, να ψηφίσουν καινούργιο νόμο για να μην αποζημιώσουν τους καταθέτες. Διότι, ούτε η μερική προστασία των ολίγων καταθετών θα έπρεπε να μετρά, αλλά θα έπρεπε να λάβουν υπόψη την ολότητα του λαού που χρωστά στις τράπεζες. Θα έπρεπε ως νέοι Περικλείς, να εισάξουν νέα σεισάχθεια, γλυτώνοντας τοιουτοτρόπως το σύνολο του λαού. Αλλά γιατί να το πράξουν; Ποιος είδε πολιτικούς να έχουν συνείδηση; Ποιος είδε πολιτικούς να τολμούν, ή να μην είναι εξαρτώμενοι από πάτρωνες και ξένες δυνάμεις;
Και ώ φευ, ο αγαθός λαός που μόνο όλα να τα υπομένει γνωρίζει, με στωικότητα περιμένει την οικονομική εξόντωση του με μόνη διαμαρτυρία να κλαψουρίζει στα καφενεία, ή να προβαίνει σε αυτοκτονίες. Που αντί να επαναστατήσει, σκύβει το κεφάλι και ξαναψηφίζει τους ίδιους.
Φτάνει πια δύσμοιρε λαέ, φτάνει πια να μένεις βλάκας, γιατί έχεις γίνει μεγάλος βλάκας, έχεις καταντήσει ένας λαός βλάκας.
Ξύπνα κακόμοιρε λαέ, όλοι οι πολιτικοί σε εμπαίζουν, όλοι είναι ταγμένοι στη δήθεν πολιτική του ρεαλισμού, με μοναδικό σκοπό να σε εξαπατήσουν.
Εγερθείτε άπαντες και σκεφτείτε ορθολογιστικά, ακροαστείτε τον κίνδυνο. Μην εμπιστεύεστε πλέον τα κόμματα. Μην εμπιστεύεστε τα ΜΜΕ. Μην εμπιστεύεστε τους ειδικούς προπαγανδιστές που παρείσφρησαν στα μέσα δικτύωσης. Όλοι είναι μαριονέτες, όλοι παίζουν το παιχνίδι του μεγάλου Κεφαλαίου.
Πού είναι σήμερα οι επαναστάτες και λαλίστατοι Κουμουνιστές; Γιατί σιωπούν; Γιατί με την ανοχή τους επιτρέπουν στο φασισμό να επιβάλλει ανθελληνικά σχέδια;
Όμως όλοι πρέπει να γνωρίζουν πως η ιστορία δεν χαρίζεται, όλους αυτούς θα τους γράψει με μελανά χρώματα και θα τους ονομάσει προδότες της πατρίδας. Μαζί τους όμως, ίδιες ευθύνες θα αποδώσει και στο λαό που με τη σιωπή του, που με τη μη αντίδραση του, επέτρεψε σε μια χούφτα μειοδοτών να ασελγήσει πάνω τους. Διότι, περί αυτού πρόκειται. Διενεργείται μια ασέλγεια τεραστίων διαστάσεων πάνω σου κακόμοιρε λαέ. Γι αυτό σήκω από την καρέκλα σου, σήκω από τη μιζέρια σου, στάσου ολόρθος και βροντοφώναξε, ΦΤΑΝΕΙ ΠΛΕΟΝ.
Μην μένεις χαμερπής, μην ανέχεσαι άλλο να σε εξευτελίζουν. Ανασήκωσε το κορμί σου, ύψωσε τη φωνή σου, βροντοφώναξε τη διαμαρτυρία σου...

Υ.Γ. Αυτή τη διακήρυξη την έστειλα σε όλες τις εφημερίδες, γνωρίζοντας εκ των προτέρων πως καμιά ίσως δεν θα τη δημοσιεύσει, καθώς όλα τα ΜΜΕ είναι δυστυχώς ξεπουλημένα που μοναδικό σκοπό έχουν να παραπλανούν και να ετοιμάζουν τη κοινή γνώμη να δέχεται τα πάνδινα κακά που του ετοιμάζουν.


ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΑΠΑΚΟΥΔΗΣ