3 Ιουλίου 2016

ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ, ΤΙ ΠΡΑΤΤΕΙΣ ΓΙ' ΑΥΤΟ;


Ακέφαλος ο ΔΗΣΥ ΠΑΦΟΥ

Η θέση του επαρχιακού γραμματέα στον ΔΗΣΥ Πάφου είναι εδώ και πολλούς μήνες κενή μετά τον θάνατο του αείμνηστου Γιαννάκη Λαζάρου. Λογικά θα περίμενε κανείς ότι τουλάχιστον μετά τις Βουλευτικές Εκλογές θα ξεκινούσαν οι διαδικασίες για την εκλογή νέου επαρχιακού γραμματέα για το υπόλοιπο της θη- τείας. Αντί αυτού όμως, φαίνεται πως δεν ενδιαφέρει κανέναν να καλυφθεί το κενό το οποίο καλύπτει ο οργανωτικός γραμματέας Λίνος Τσοκκάς. Ένα σύγχρονο όμως και δημοκρατικό κόμμα οφείλει να τηρεί του- λάχιστον το καταστατικό του και οι πρόνοιες του να εφαρμόζονται πάντα και όχι μόνον όταν βολεύει κάποιους. 

ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ, ΤΙ ΠΡΑΤΤΕΙΣ ΓΙ' ΑΥΤΟ;

Ο ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ ΤΑΠΑΚΟΥΔΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΒΙΟΛΑΡΗ ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Την Τετάρτη 6 Ιουλίου ώρα 16:00 μμ. έως και 18:00, η εξαιρετική δημοσιογράφος του ΡΙΚ Αθηνά Βιολάρη, φιλοξενεί και παρουσιάζει στο τρίτο πρόγραμμα του ΡΙΚ, στην εκπομπή της ΣΥΝ ΑΘΗΝΑ... τον συγγραφέα Χριστάκη Ταπακούδη σε μια συζήτηση και παρουσίαση του βιβλίου του ΜΙΚΡΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ, που αποτελεί τον Γ΄ τόμο του έργου του, μιας τετραλογίας βιβλίων, ενός μυθιστορήματος με γενικό τίτλο ΕΚΕΙΝΟΙ ΔΕΝ ΕΚΑΜΑΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ που αναφέρεται στον αγώνα της ΕΟΛΑ, και πως ο συγγραφέας τον βίωσε με τα μάτια μιας αθώας παιδικής ηλικίας εκείνη την εποχή.

Θα ακολουθήσει συζήτηση που αναμένεται να είναι ενδιαφέρουσα, καθώς είναι γνωστό πόσο καλά χειρίζεται το λόγο της η έμπειρη παρουσιάστρια.


ΑΠΕΒΙΩΣΕΝ Ο ΛΟΥΚΑ ΛΟΥΚΑ (ΛΟΥΜΑΣ)