9 Ιουνίου 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΠΟΧ


ΕΠ´ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ.
Ο Πολιτιστικός-Περιβαλλοντικός Ομιλος Χλώρακας διοργάνωσε μικρή εκστρατεία καθαρισμού και ευπρεπισμού του πάρκου που πρόσφατα μας παραχώρησε το Κ.Σ. Χλώρακας μετά απο αίτημα του Ομίλου. Ευχαριστούμε θερμά το Κίνημα Οικολόγων και ιδιαίτερα τον κ. Ανδρέα Ευλαβή, τον πρώην Κοινοτάρχη κ. Κλεόβουλο Παπακώστα, τον δασκαλό μας κ. Ζαχαρία Μιχαήλ, τον κ. Χρύσανθο Οθωνος, τον κ. Μιχαλάκη Λεωνίδου, κ. Ανδρέα Σπύρου, κ. Παύλο Γρηγορίου , τον κ. Κυριάκο Ταπακούδη που είναι πάντοτε πανταχού παρών, για τη συμμετοχή τους καθώς και όλους τους μικρούς και μεγάλους που ήταν μαζί μας.
Το πάρκο του Π.Π.Ο.Χ. βρίσκεται στην οδό Κοκκινόκαμπου απέναντι απο τη ξενοδ. μονάδα
Louis Paphos Breeze στο δρόμο που οδηγεί στον ορμίσκο «Δήμμα». Ευχαριστούμε τον πρόεδρο και το Κοινοτικό Συμβούλιο Χλώρακας για την θετική τους ανταπόκριση να μας παραχωρήσουν το εν λόγω πάρκο. Αναμένουμε τώρα να μας συνδέσουν με την υδροδότηση απο τον φράκτη για να μπορούμε να ποτίζουμε το πράσινο και να το διατηρούμε σε καλή κατάσταση. Εχουμε ήδη ζητήσει απο το Τμήμα Δασών να μας προμηθεύσει δενδρύλια τα οποία θα φυτευτούν στον κατάλληλο χρόνο.Στο πρόγραμμά μας είναι η τοποθέτηση παγκακιών, μικρών καλάθων αχρήστων, πινακίδων κλπ. Επίσης έλεγχος του εξοπλισμού των υφιστάμενων παχνιδιών για την ασφάλεια των παιδιών και με κάποιο τρόπο προμήθεια και εγκατάσταση νέων παιχνιδιών που θα ελκύουν τα παιδιά και θα χαίρονται το παιχνίδι .

Η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ Η ΑΡΧΟΝΤΙΑ


Επ´ ευκαιρία της ημέρας Περιβάλλοντος, μετά από κάλεσμα του ΠΠΟΧλώρακας, αρκετοί συμπολίτες μας έσπευσαν με αγάπη να συνδράμουν στην καθαριότητα και στον ευπρεπισμό του πρασίνου του Πάρκου το οποίον παραχωρήθηκε πρόσφατα στον όμιλο από το Κοινοτικό Συμβούλιο. Και ευρίσκεται στον δρόμο που οδηγεί στην παραλία «Δήμμα» απέναντι από την είσοδο του ξενοδοχείου Paphos Breeze