24 Σεπτεμβρίου 2017

ΟΡΦΕΑΣlive στη Χλώρακα


Με τα μπουζούκια και τις μεγάλες πίστες σε ύφεση, τους σημερινούς δύσκολους οικονομικούς καιρούς, υπάρχει ένα κενό που πρέπει να καλυφτεί. Θα πρέπει να δημιουργηθούν πίστες χαμηλού κόστους, ώστε με χαμηλές και λογικές τιμές, να μπορεί ο κόσμος να διασκεδάζει. Διάφορα κέντρα αναψυχής και κυρίως εστιατόρια και ταβέρνες, το επιχείρησαν, αλλά απέτυχαν καθώς όσοι μουσικοί  καλέστηκαν να επιτελέσουν το έργο, είχαν μικρή γκάμα ρεπερτορίου, είχαν συνήθως ένα ρεπερτόριο κλασσικό και παλιομοδίτικο.
Σήμερα όμως, σε λίγες μέρες, σε ένα  Ελληνάδικο στη Χλώρακα, το ΟΡΦΕΑΣlive, οι ιδιοκτήτες κατάφεραν να εισάξουν εξ Ελλάδος τραγουδιστές και μουσικούς, που με ένα πάντρεμα με Κύπριους, έφτιαξαν ένα τεράστιο πρόγραμμα χαμηλού κόστους με όλα τα ανεβαστικά σύγχρονα Ελληνικά τραγούδια, ώστε καθαρά σαν Ελληνάδικο, το μαγαζί να λειτουργήσει με χαμηλές τιμές από τη μία, και ανεβαστική διάθεση από την άλλη. Ένα νυχτερινό μέρος όπου οι θαμώνες από ενωρίς θα μπορούν να συναθροίζονται και να διασκεδάζουν.

Οι καλοί ιδιοκτήτες του ΟΡΦΕΑ, υπόσχονται πώς με κάθε κόπο θα επιχειρήσουν την μετάβαση από τα μπουζουξίδικα στα Ελληνάδικα με μοντέρνες πίστες και μοντέρνα τραγούδια όπως απαιτούν οι καιροί, ώστε με χαμηλό προϋπολογισμό να μπορεί ο καθένας να διασκεδάζει και να ακούει τα αγαπημένα του τραγούδια.