17 Ιανουαρίου 2013

απλώνοντας το χέρι στο συνάνθρωπό μας με πράξεις και έργα

                ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ  ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ  ΠΑΦΟΥ (Ε.Σ.Σ.Ε.Π.)
Αριστοτέλη Σάββα Νο. 46 8025 Πάφος

ΤΗΛ.26 -  953725 – ΦΑΞ.26 - 953125


Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Έχοντας υπόψη,  τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν πολλοί συμπολίτες μας ενόψει της οικονομικής κρίσης,  το θέμα σίτισης άπορων οικογενειών και πολλών συνανθρώπων της επαρχίας  μας έχει πάρει πλέον ανεξέλεγκτες διαστάσεις.
Για το λόγο αυτό,  σας προσκαλούμε σε μία ευρεία σύσκεψη οργανωμένων κοινωνικών φορέων της Πάφου,  για να δούμε την άμεση και αποτελεσματική επίλυση των προβλημάτων, και πως προχωρούμε να δημιουργήσουμε σαν Πάφος αυτό που πραγματοποιείται με πολλή επιτυχία από την Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου και  Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού .
Πιστεύουμε, ότι το οφείλουμε στο λαό της Πάφου ο οποίος απεγνωσμένα μας ζητά καθημερινά τη βοήθεια του σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς στα θέματα σίτησης.
Όλοι μαζί  ας προσπαθήσουμε οργανωμένα, συλλογικά και συντονισμένα,  να επιλύσουμε το πρόβλημα της πείνας απλώνοντας το χέρι στο συνάνθρωπό μας με πράξεις και έργα.
Η συνεδρία θα πραγματοποιηθεί  06 Φεβρουαρίου 2013, ημέρα Τετάρτη και ώρα 6:00μ.μ. στα Γραφεία του Ε.Σ.Σ.Ε. Πάφου στην οδό Αριστοτέλη Σάββα Νο. 46 (δρόμος Σιλό) στο Αναβαργός.  Παρακαλώ απαντήστε στα τηλ. 26 953725 και 99 332887 ποιος θα σας εκπροσωπήσει.
Με εκτίμηση
Οικονόμος Στυλιανός Σοφοκλέους
Πρόεδρος Ιδρύματος Μαργαρίτας Λιασίδου και
Ταμίας  της εκτελεστικής γραμματείας του Ε.Σ.Σ.Ε. Πάφου