16 Φεβρουαρίου 2015

ΙΔΟΥ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ “ΤΑΧΑΤΕΣ” ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΤΑ ΣΑΒΒΑ ΒΕΡΓΑ…

Του Ανδρέα Γρηγορίου

Η ιστορία του Σάββα Βέργα, μπάζει πολλά νερά
Μόλις τώρα μιλήσαμε με τον ανθρωπο που υποτίθεται απείλησε τον Σάββα Βέργα…
ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΕΠΙΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ, ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ…
1. Ο πολίτης που υποτίθεται απείλησε τον Σάββα Βέργα είναι συγγενικό του πρόσωπο, και με κατάθεση του στην αστυνομία, απο τις 19 Ιανουαρίου όταν κλήθηκε για ανάκριση αρνήθηκε όλα όσα του καταλόγισε ο Σάββας Βέργας στην καταγγελία του.
2. Κλήθηκε στο ΤΑΕ για ανάκριση στις 19 Ιανουαρίου, για καταγγελία που αφορούσε επίσκεψη στο σπιτι του πατέρα του Σάββα Βέργα στις 3 Ιανουαρίου!!!!!!
3. Στο σπίτι του πατέρα του Σάββα Βέργα πήγε για φιλική επίσκεψη για να δει τον ξάδελφο του που είναι άρρωστος.
4. Εκεί βρισκόταν και ο Σάββας Βέργας ο οποίος του ζήτησε να επικοινωνήσει με φυλακισμένο συγγενή του, έτσι που να τον βοηθήσει όταν θα πάει στις κεντρικές…πράγμα που ο πολίτης που υποτίθεται απείλησε του υποσχέθηκε…

5. Ο πολίτης που υποτίθεται απείλησε τον Σάββα Βέργα είναι ένας ευπόληπτος και φιλήσυχος πολίτης που μάλιστα κλήθηκε όταν χρειάζονταν συμπαράσταση ο Σάββας Βέργας, και παρεβρέθηκε μάλιστα στην γνωστή δημοσιογραφική διάσκεψη όταν ο Βέργας μας δήλωσε ότι είναι καθαρός και δεν παραιτείται απο το αξίωμα του.

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΛΑΘΡΟΚΥΝΗΓΟΙ ΣΤΗ ΧΛΩΡΑΚΑ

Στη σύλληψη ενός προσώπου, ηλικίας 28 ετών, προχώρησε η Αστυνομία για υπόθεση λαθροθηρίας στη Χλώρακα.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, δύο νεαροί ηλικίας 23 και 28 ετών εντοπίστηκαν χθες από μέλη της Υπηρεσίας  Θήρας να κυνηγούν σε απαγορευμένη περιοχή για το κυνήγι στην τουριστική περιοχή Χλώρακας, στην τοποθεσία «Δήμμα».
Μετά από πληροφορίες που εξασφαλίστηκαν, μέλη της Υπηρεσίας Θήρας προσέγγισαν χθες το απόγευμα χωράφι με ελαιόδενδρα στο οποίο βρίσκονταν δύο νεαροί, ηλικίας 23 και 28 ετών, που είχαν στην κατοχή τους δύο κυνηγετικά όπλα, μεγάλο αριθμό φυσιγγίων, συσκευή που αναπαράγει τις φωνές άγριων πτηνών, καθώς και αριθμό πτηνών και συγκεκριμένα επτά τσίκλες και τέσσερις φάσες.
Μόλις οι δύο νεαροί αντιλήφθηκαν τα μέλη της Υπηρεσίας Θήρας τράπηκαν σε φυγή.
Ο 28χρονος συνεπλάκη με θηροφύλακα, ο οποίος κατάφερε να τον συλλάβει και να τον μεταφέρει στον κεντρικό αστυνομικό σταθμό Πάφου όπου αργότερα, αφού κατηγορήθηκε γραπτώς, αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα.
Εναντίον του 23χρονου που κατάφερε να διαφύγει εξασφαλίστηκε ένταλμα σύλληψης και αναζητείται.

Πηγή: ΚΥΠΕ