8 Ιουλίου 2013

ΧΛΩΡΑΚΑ: Ρουμάνα καθαρίστρια ξενοδοχείου έκλεβε τους πελάτες

7Ιουλίου 2013
Στην σύλληψη γυναίκας υπαλλήλου ξενοδοχειακού καταλύματος προχώρησε η αστυνομία για την απόσπαση χρημάτων από πορτοφόλι τουρίστριας από τη Νορβηγία.
Συγκεκριμένα, Νορβηγίδα τουρίστρια ηλικίας 23 ετών που διαμένει σε τουριστικό χωριό στην Χλώρακα κατήγγειλε στην αστυνομία ότι καθημερινά απουσίαζαν από το πορτοφόλι της, που άφηνε στο δωμάτιο της, χρήματα κατά τις ημερομηνίες 5 , 6, και 7 Ιουλίου. Για την υπόθεση ηγέρθησαν υποψίες για 32χρονη υπάλληλο – καθαρίστρια- από τη Ρουμανία.
Μετά από εξετάσεις που διενήργησε η αστυνομία εντοπίστηκαν στο καρότσι της που χρησιμοποιούσε για να καθαρίζει, το ποσό των 110 ευρώ. Ανακρινόμενη από μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων αρνήθηκε αρχικά ανάμειξη με την υπόθεση, ωστόσο αργότερα παραδέχθηκε τη διάπραξη του αδικήματος. Η 32χρονη συνελήφθηκε και τέθηκε υπό κράτηση.

ΔΙΑΡΡΗΚΤΕΣ ΔΡΟΥΝ ΣΤΗ ΧΛΩΡΑΚΑ

2 Ιουλίου 2013
Ηλεκτρονικά είδη συνολικής αξίας 4.895 ευρώ κλάπηκαν από κατοικία στην οποία διαμένει Νορβηγός τουρίστας στη Χλώρακα.
Η καταγγελία έγινε στην Αστυνομία από τον Νορβηγό, ηλικίας 44 ετών. Σύμφωνα με την καταγγελία άγνωστοι εισήλθαν στην κατοικία μεταξύ των ωρών τρεις τα ξημερώματα και οκτώ το πρωί και απέσπασαν ένα φορητό υπολογιστή, ένα ipad, δύο κινητά τηλέφωνα, μία φωτογραφική μηχανή, όλα συνολικής αξίας 4.895 ευρώ.
Σύμφωνα με την Αστυνομία οι δράστες πέτυχαν είσοδο  από συρόμενη αλουμινένια πόρτα στο ισόγειο της κατοικίας την οποία ο 44χρονος άφησε ανοικτή. 

Για τα κλαπέντα υπάρχει ασφαλιστική κάλυψη.