25 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΑΡΑΣΥΜΟΦΟΡΗΣΗ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΩΝ

Η Εθνική Φρουρά, για όσο καιρό συνεχίζεται το έγκλημα και ο αναχρονισμός της κατοχής μέρους του εδάφους της πατρίδας μας, θα συνεχίσει να διατηρεί και να ενισχύει το ρόλο της ως η κατεξοχήν δύναμη αποτροπής έναντι οποιασδήποτε νέας τουρκικής απειλής

Αυτό δήλωσε ο Χριστόφορος Φωκαϊδης σε χαιρετισμό στην τελετή απονομής ηθικών αμοιβών στους εθελοντές Εθνοφύλακες της Εθνικής Φρουράς που έγινε στο Στρατόπεδο «Ηλία Παπακυριακού» στη Λευκωσία.
Εξέφρασε επίσης τις ευχαριστίες της πολιτείας για την συνεισφορά των εθελοντών εθνοφυλάκων, λέγοντας ότι η παρουσία τους στην Εθνική Φρουρά είναι εξαιρετικά σημαντική, όχι μόνο σε στρατιωτικό επιχειρησιακό επίπεδο, αλλά και γιατί μέσα από την ενεργό προσφορά τους αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση για τις νεότερες γενιές.
Συγκεκριμένα, την Τεταρτη 24 Σεπτεμβρίου, στο στρατόπεδο Αθαλάσσας έγινε τρισάγιο και επιμνημόσυνη δέηση για τους πεσόντες στις μάχες του 1974 και επ ευκαιρία, σε μια σεμνή τελετή παρασημοφορήθηκαν εθελοντές εθνοφύλακες που υπηρετήσαν πάνω από 8 χρόνια στην Εθνοφυλακή. Εδόθησαν επίσης διπλώματα για την πολυετή προσφορά των Εθνοφυλάκων από τον υπουργό άμυνας και τον αρχηγό της Εθνικής φρουράς. Μεταξύ των τιμωμένων και οι αιώνιοι Εθνοφύλακες από τη Χλώρακα, Μιχαλάκης και Κωστάκης Γ. Λεωνίδου (αδέρφια)

Κατά τη δεξίωση οι Εθνοφύλακες συζήτησαν και μετέφεραν τις ανησυχίες και την αντίδραση τους για την ανακοίνωση του Υπουργείου περι της παραδόσεως των κλείστρων των G3 των Εθνοφυλάκων.

ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΗ ΧΛΩΡΑΚΑ

COFFEE ISLAND στην περιοχή Χλωρακας. 
Στην πολυσύχναστη λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου, φτιάξαμε ένα χώρο που φιλοξενεί καφέδες από Κένυα, Κολομβία, Μεξικό, Αιθιοπία, Κόστα Ρίκα και όχι μόνο... με χαρμάνια φτιαγμένα με μεράκι και στόχο μια μοναδική απόλαυση. ..συνοδευόμενα με όλα όσα η COFFEE ISLAND προσφέρει καθημερινά σε χιλιάδες λάτρεις του καφέ! Σας περιμένουμε λοιπόν να μοιραστούμε όλη την αγάπη και τις γνώσεις μας για τον καφέ σε ένα φλιτζάνι!
Eλατε να σας ταξιδέψουμε σε χώρες τροπικές μέσα από την πλούσια συλλογή του

καφεκοπτείου μας... Σας περιμένουμε!!!

ΚΛΟΠΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Αυτοκίνητο μάρκας toyota land cruiser άξιας 40.000 ευρώ κλάπηκε από χώρο στάθμευσης γνωστής φρουταρίας στην Κάτω Πάφο. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο ιδιοκτήτης  του οχήματος γνωστός μεγαλέμπορος φρέσκων ψαριών Ανδρέας Βασίλης από τη Χλώρακα, κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι το αυτοκίνητο του που το οδηγούσε η σύζηγος του και  στάθμευσε στο χώρο της υπεραγοράς "ΚΗΠΟΣ ΤΗΣ ΕΔΕΜ",  άφησε τα κλειδιά στη μηχανή και μπήκε στην υπεραγορά, αλλά έως ότου επιστρέψει το αυτοκίνητο είχε κλαπεί. Η υπόθεση καταγγέλθηκε στην αστυνομία, χωρίς όμως μέχρι στιγμής να υπάρχει οτιδήποτε νεότερο.