16 Αυγούστου 2018

ΕΥΧΑΡΗΣΤΗΡΙΟ ΟΙΚΟΓΕΕΙΑΣ ΑΠΟΔΗΜΗΣΑΝΤΑ ΜΑΡΙΟΥ ΝΕΟΚΛΕΟΥΣ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ
Εκ μέρους της οικογένειας του προσφάτως αποδημήσαντος Μάριου Νεοκλέους, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όσες και όσους μας συμπαραστάθηκαν κατά τη διάρκεια της ασθένειάς του, καθώς επίσης και όσες και όσους τίμησαν τη μνήμη του με την παρουσία τους στην εξόδιο ακολουθία.
Ευχαριστίες οφείλουμε στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου Ευαγγελισμός στην Πάφο, καθώς επίσης και στη διοίκηση του Γερμανικού Ογκολογικού Κέντρου για την υποστήριξη που μας παρείχε. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την ιατρό, ογκολόγο κυρία Αννέτ Νικολάου του Γερμανικού Ογκολογικού Κέντρου, η οποία πρόσφερε όσα μπορούσε κατά τη διάρκεια της ασθένειάς του. Τέλος, όσες ευχαριστίες και να δώσουμε στον ιατρό, παθολόγο κύριο Γεώργιο Παπαέτη θα είναι λίγες. Ο κύριος Παπαέτης ήταν στο πλευρό της οικογένειάς μας από την πρώτη μέχρι την τελευταία στιγμή νυχθημερόν και αφιλοκερδώς.
Ευχαριστούμε, επίσης, όσες και όσους τίμησαν τη μνήμη του με την παρουσία τους στην εξόδιο ακολουθία. Ευχαριστούμε όσες και όσους έδωσαν εισφορές για αγιογράφηση του ιερού ναού Παναγίας Χρυσοαιματούσης στη Χλώρακα εις μνήμην του. Ευχαριστούμε και όσους κατάθεσαν στέφανα εις μνήμη του και συγκεκριμένα τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, τον προκαθήμενο της Εκκλησίας της Κύπρου, αρχιεπίσκοπο Χρυσόστομο, τον Δημοκρατικό Συναγερμό και τον βουλευτή του Κώστα Κωνσταντίνου, το Δημοκρατικό Κόμμα και τον βουλευτή του Πάμπο Πιττοκοπίτη, τον διευθυντή και το προσωπικό του Τμήματος Δασών, τον Κλάδο υπαλλήλων Τμήματος Δασών, τον Σύνδεσμο Δασοπόνων Κύπρου και τον πρόεδρο και τα μέλη του Πολιτιστικού Περιβαλλοντικού Ομίλου Χλώρακας.

Η σύζυγός του, Χριστίνα Πενταρά-Νεοκλέους και τα παιδιά του, Χάρης και Νικόλας Νεοκλέους