27 Σεπτεμβρίου 2017

ΓΝΗΣΙΑ ΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΑΤ ΟΡΦΕΑΣlive


ΓΝΗΣΙΑ ΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΑΤ ΟΡΦΕΑΣlive
Η νυχτερινή διασκέδαση είναι μια από τις ανάγκες του κόσμου. Όλοι νιώθουν την ανάγκη της διασκέδασης. Ο χορός, η κουβέντα, η παρέα αλλά κυρίως το ποτό, πρωταγωνιστούν σε αυτές τις εξόδους. Κάποιες φορές εξ υπαιτιότητας  των ίδιων των θαμώνων, δημιουργούνται προβλήματα και άσχημες καταστάσεις, αλλά  υπάρχουν σίγουρα και προβλήματα τα οποία δημιουργούνται από την ανευθυνότητα των ανθρώπων που έχουν τη διασκέδαση των πελατών στα χέρια τους,  που έχοντας την ευθύνη γι αυτό, δεν ίστανται στο ύψος του καθήκοντος που τους επιφορτίζει η πολιτεία και ο νόμος.
Αυτό που θέλω να πω είναι πως στο βωμό του κέρδους πολλά κέντρα διασκέδασης, προσφέρουν ποτά κακής ποιότητας, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η υγεία των θαμώνων, καθώς είναι πολύ επικίνδυνο η κατανάλωση νοθευμένων ποτών (μπόμπες).
Αυτή την εποχή τα πράγματα είναι ακόμα πιο δύσκολά ως προς τους ελέγχους που σχεδόν πλέον δεν γίνονται. Η  υποστελέχωση των υπηρεσιών δίνουν την δυνατότητα σε πολλούς να κερδοσκοπούν πάνω στην υγεία των θαμώνων τους.

Πρέπει οι πελάτες  να είναι πολύ προσεχτικοί και να επιλέγουν μαγαζιά που εκ προοιμίου έχουν καλή φήμη, και στέκουν απέναντι στη κερδοσκοπία σερβίροντας γνήσια ποτά.