13 Οκτωβρίου 2015

Η ΜΑΣΟΝΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Ν. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ;

Η Μασονία είναι κατασκεύασμα του Σιωνισμού και του διεθνούς Εβραϊσμού. Είναι κατασκεύασμα αλλά και όργανο των Εβραίων που σκοπό έχει τη μεθοδική εκστρατεία για κατάκτηση της Παγκόσμιας εξουσίας. Κατασκευάζοντας και πολλαπλασιάζοντας τις Μασονικές Στοές σε κάθε χώρα, προσελκύουν επιλεκτικά όσους μπορούν να γίνουν όργανα και πράκτορές των συμφερόντων τους. Έχουν καλλιεργήσει ένα κλίμα λαγνείας για την εξουσία, τη δύναμη και τον πλούτο, που με μυστικοπάθεια ενσπείρουν επιλεκτικά στην σπουδάζουσα νεολαία, ώστε τοιουτοτρόπως επιλέγουν αυτούς που κατά τη γνώμη τους αλλά και με τη βοήθεια τους, θα αποτελέσουν τις ελίτ των κοινωνιών και των πολιτικών που εν τω καιρώ θα αναρριχηθούν στην πολιτική και στις ανώτερες δημόσιες θέσεις των κρατών.
Τοιουτοτρόπως καλλιεργούν ένα σύστημα που ή δυνατόν, οι κυβερνήσεις των κρατών πρόσκεινται σε αυτούς, και υπακούουν σε αυτούς.
Αν καμιά φορά παρεισφρήσει κάποιος αντίθετος, κινούν τα νήματα ώστε με θεσμικό τρόπο να τον εξουδετερώνουν.    

Τώρα, στην Κύπρο κατά τη γνώμη μου, ένα τέτοιο γεγονός συμβαίνει σήμερα με στόχο τον πρόεδρο Αναστασιάδη, ώστε να τον βγάλουν έξω από τα νερά του, να τον εξευτελίσουν, και να τον  αποδυναμώσουν. Βλέπουμε ανθρώπους που ο ίδιος έχει διορίσει, αντί για ευγνωμοσύνη, μάλλον του δίνουν μαχαιριές πισώπλατα. Η κεντρική τραπεζίτρια, ο γενικός εισαγγελέας, ο γενικός ελεγκτής, και άλλοι αφανέρωτοι, κατά πώς φαίνεται, έχουν επιδοθεί σε έναν αγώνα υποτίμησης της προσωπικότητας του. Ίσως βρίσκοντας συμμάχους τον Ν. Παπαδόπουλο (που μάλλον οι Μασονικοί κύκλοι τον βοήθησαν να κερδίσει μια άνιση μάχη με τον Μ. Κάρογιαν), αλλά και το ΑΚΕΛ που παίζει το παιχνίδι τους γιατί είναι θυμωμένο καθώς φυλάκισαν κάποιους δικούς τους, υποσκάπτουν τον Ν. Αναστασιάδη ευτελίζοντας τον και παρουσιάζοντας τον ως αδύνατο πρόεδρο.
Αυτά όμως γιατί γίνονται αφού ο πρόεδρος μας δηλώνει φανατικά φιλοδυτικός και Ευρωπαϊστής; Πως αυτές οι μεγάλες δυνάμεις επιτρέπουν να συμβαίνουν και τον αφήνουν εκτεθειμένο:
Και όμως είναι απλό. Την άσκηση της παγκόσμιας εξουσίας δεν την ασκεί ούτε η Αμερική, ούτε η Ευρώπη. Αυτές είναι υποχείριες του σιωνισμού του εκπορευόμενου από τους Εβραίους.
Εφ όσον λοιπόν ο πρόεδρος Αναστασιάδης έδειξε πρόθεση και υπερβατικότητα να λύσει το Κυπριακό εμπλέκοντας σε αυτό τους υδρογονάνθρακες και δηλώνοντας πως δεν θα υπήρχε πρόβλημα να περάσει ο αγωγός από την Τουρκία, αμέσως δημιούργησε έναν μεγάλο αντίθετο για την πολιτική του, το Ισραήλ. Μια χώρα πολύ δυνατή, που δεν θα επιτρέψει να περάσει αγωγός δια μέσου της αναξιόπιστης Τουρκίας και να διακινδυνεύσει τα μεγάλα δικά του συμφέροντα σε σχέση με τους υδρογονάνθρακες.
Είδαμε τον Νατανιάχου αμέσως με την εκλογή του να επισκέπτεται την Κύπρο, και αμέσως μετά τον πρόεδρο Αναστασιάδη να αναδιπλώνεται σε σχέση με τον αγωγό δια μέσου της Τουρκίας σε περίπτωση λύσης, και να ανασκευάζει ότι δήλωσε πριν, και να εξηγεί πως εννοεί έναν αγωγό που απλά θα μεταφέρει αέριο προς πώληση στην Τουρκία.
Ο Σιωνιστικός Ιμπεριαλισμός λοιπόν, έκαμε μια μικρή επίδειξη στον πρόεδρο μας. Ρίχνοντας κάποιους ανθρώπους δικούς του στα Τάρταρα όπως τον Ρίκκο Ερωτοκρίτου, τον Ανδρέα Πενταρά, ίσως μελλοντικά και κάποιους άλλους, του κατέδειξε ποιος κάνει κουμάντο στην γενική διακυβέρνηση της Κύπρου.
Είναι φανερό λοιπόν, πως γι αυτούς τους λόγους η Τουρκία δεν θα μπορέσει να βάλει χέρι στους υδρογονάνθρακες, γι αυτό δεν θα δεχτεί να λυθεί το Κυπριακό, και απλά ο Ν. Αναστασιάδης ένεκα της μεγάλης του επιθυμίας να λύσει το Κυπριακό, προβαίνει σε υποχωρήσεις εκ των προτέρων, με αποτέλεσμα να εκτίθεται στον Ελληνικό Κυπριακό λαό.

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΑΠΑΚΟΥΔΗΣ