20 Μαρτίου 2014

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΚΟΛΦ ΣΤΗ ΧΛΩΡΑΚΑ

Η δημιουργία γηπέδων γκολφ είναι η νέα τάση στον τουρισμό και στην ανάπτυξη γης η οποία παρατηρείται σε πολλές χώρες. Η Κύπρος είναι ένας αναπτυσσόμενος παράδεισος του γκολφ, ένα μέρος όπου οι λάτρεις του αριστοκρατικού παιχνιδιού μπορούν να το απολαμβάνουν. Διαθέτει γήπεδα παγκοσμίου κλάσης που προσελκύουν κάθε χρόνο χιλιάδες επισκέπτες και παίκτες. Είναι ένα σπορ με ιστορία περισσότερη των πέντε αιώνων και θεωρείται άθλημα της Ελίτ των κοινωνιών.
Αποτελεί ένα ενδιαφέρον σπορ που προσφέρει ήπια άσκηση, παίζεται σε ειδυλλιακό περιβάλλον και αποτελεί ιδανική λύση για όσους θέλουν να συνδυάσουν ένα ευχάριστο διάλειμμα από τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας με την ψυχαγωγία και τη βελτίωση της φυσικής τους κατάστασης.
Στη Κυπρο υπάρχουν ορισμένα γήπεδα και προγραμματίζονται να αδειοδοτηθούν πολλά περισσότερα σε ένα σχεδιασμό αειφόρου ανάπτυξης, καθώς επικρατεί μια νέα παγκόσμια τάση εισροής κεφαλαίων δια της ανάπτυξης του αθλητισμού.

Στη Χλώρακα έχει δημιουργηθεί ένα γήπεδο εκμάθησης του σπορ για όσους ενδιαφέρονται να ξεκινήσουν να παίζουν μόνοι ή με την παρέα τους, ή ακόμα να γνωρίσουν δια ζώσης το άθλημα υπό την καθοδήγηση εκπαιδευτών.
Είναι το PAFOS GOLF DRIVING RANGE και βρίσκεται ανάμεσα στο ξενοδοχείο Λάουρα και Ήλιος, δίπλα στη μεγάλη λεωφόρο που οδηγά στον κόλπο των Κοραλλιων, πολύ κοντά στη πόλη της Πάφου, τόσο πολύ κοντά, για όποιον μεγάλο ή μικρό επιθυμεί να το επισκεφτεί. Όλοι οι ερασιτέχνες ή όσοι επιθυμούν να γνωρίσουν το ωραίο σπορ, μπορούν εύκολα να το επισκεφθούν και να το απολαύσουν. Θα ξεναγηθούν, θα διδαχτούν και θα εκπαιδευτούν από τον ιδιοκτήτη Μάριο Κυριάκου. Μόνοι τους ή με φίλους, η με τα παιδιά τους, οι υποψήφιοι παίκτες θα βρουν όσα χρειάζεται ένας παίχτης του γκολφ, από μπαστούνια, εγκαταστάσεις εξάσκησης μέχρι ιδιαίτερα μαθήματα.

Είναι ένα έργο που τοποθετεί τη Χλώρακα στο χάρτη προσφοράς υψηλών προδιαγραφών αθλητικών εγκαταστάσεων, και κατ επέκταση καλύτερης διαφήμισης για έλκυση ντόπιου και ξένου τουριστικού προϊόντος.
Ο ιδιοκτήτης Μάριος Κυριάκου μετανάστης του Καναδά, εκπληρώνοντας μια ιδέα που του έγινε όνειρο ζωής, κατασκεύασε το μοναδικό εκπαιδευτικό γήπεδο γκολφ, επιλέγοντας την κοινότητα της Χλώρακας ως τη καλύτερη επιλογή μεταξύ άλλων περιοχών.

Κατασκευασμένο με διεθνείς προδιαγραφές σε ένα ήρεμο περιβάλλον σε μια περιοχή δίπλα στη θάλασσα και με μοναδική θεα το πέλαγος της Μεσογείου που απλώνεται από κάτω, αποτελεί πρωτότυπο σπορ για όσους θέλουν να το γνωρίσουν και να εκπαιδευτούν. Είναι ένα γήπεδο γκολφ διεθνών προδιαγραφών, ένα πανέμορφο ολοπράσινο λιβάδι ανοιχτό για ντόπιους και ξένους από ηλικία άνω των πέντε ετών για εκπαίδευση, για διασκέδαση και για να περάσει κάποιος ευχάριστα την ώρα του. Διαθέτει μπαρ με ποτά, χυμούς και σνακς. Είναι ένας όμορφος χώρος για να περάσει κάποιος την ώρα του ευχάριστα, ένας χώρος τον οποίο συστήνουμε ανεπιφύλακτα.

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΑΠΑΚΟΥΔΗΣ