19 Οκτωβρίου 2016

ΕΚΛΟΓΩΝ, Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Πληροφορίες που έρχονται σε μένα, αλλά και σε επαφές μου με τους πρωταγωνιστές των κομμάτων και κάποιους παράγοντες, αναφέρουν πως ο μεγάλος θόρυβος που προκλήθηκε από τα γραφόμενα μου για τα σενάρια περί επίσημης υποστήριξης της ΕΔΕΚ προς συγκεκριμένο υποψήφιο, και του ΕΛΑΜ με απλή παρότρυνση των μελών, τώρα κάνουν δεύτερες σκέψεις, και κατ αρχάς, αύριο Πέμπτη που ήταν ορισμένη μέρα για αποφάσεις από την ΕΔΕΚ, δεν θα παρθούν, ή ακόμα ίσως αποφασίσουν περί ψήφου κατά βούληση, αν και ο ανεξάρτητος υποψήφιος Κοινοτάρχης Ανδρέας Θεμής, είναι μέλος της ΕΔΕΚ.

ΑΠΕΒΙΩΣΕ Ο ΓΗΡΑΙΟΤΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗ ΧΛΩΡΑΚΑ

Απεβίωσε ένας τκ των γηραιοτέρων της Πάφου, ο Νικόλας άλλως Κκόλας Λιασίδης σε ηλικία 102 ετών. Μέχρι τέλους της ζωής του έχαιρε καλής υγείας και δεν δυσκόλεψε τους οικείους του ως προς τη διαβίωση του, οι οποίοι τα τελευταία έτη γιόρταζαν μαζί του τα γενέθλια του, προσδίδοντας του τοιουτοτρόπως νόημα αγάπης στο λίκνο της ζωής του.
Δυο μέρες προ της αποβιώσεως του, έδωσε την ευχή του στον εγγονό του και συνονόματο του Νικόλα Λιασίδη, να επιτύχει και να εκλεγεί Κοινοτάρχης της Χλώρακας, θέση την οποία διεκδικεί στις φετινές εκλογές. Εμείς ευχόμαστε η τελευταία επιθυμία του αποθανόντος να ευοδωθεί,

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα Τετάρτη η ώρα 14:30 στην εκκλησία της Παναγίας Χρυσοαιματούσας.