12 Αυγούστου 2014

ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΚΛΕΙΣΕ ΣΤΗ ΧΛΩΡΑΚΑ

Η οικονομική κρίση που μαστίζει τον τόπο κλείνει επιχειρήσεις, κλείνει και καταστήματα το ένα πίσω από το άλλο.
Στη Χλώρακα τα καταστήματα που μένουν ξενοίκιαστα είναι αμέτρητα και αδειανά χάσκουν στους κύριους δρόμους της κοινότητας δημιουργώντας ένα αδειανό τοπίο έρημο, σχεδόν σεληνιακό.

Αυτές τις μέρες ακόμα ένα κατάστημα (SuperMarket) έκλεισε, ενώ τις προηγούμενες μέρες έκλεισαν άλλα τρία, όλα στον περίγυρο της κεντρικής πλατείας.

Είναι ένα φαινόμενο που δεν θα έπρεπε να συμβαίνει καθώς στη Χλώρακα υπάρχουν δώδεκα ξενοδοχεία με πολλές χιλιάδες επισκέπτες ημερησίως, και που θα μπορούσαν οι αρχές της κοινότητας να μεριμνήσουν ώστε και μόνο από μια φορά από περιέργεια οι μισοί να επισκέπτονταν τη κοινότητα, όλοι οι καταστηματάρχες θα ευημερούσαν και αντί να κλείνουν καταστήματα, θα άνοιγαν περισσότερα και καμία επιχείρηση υπηρεσιών δεν θα καταστρεφόταν όπως τώρα συμβαίνει.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΟΛΟΙ LIKE ΠΑΡΑΚΑΛΩ

https://creativeallies.com/creations/68y3/contests/977/create-artwork-for-ozzy-osbourne













Ο ζωγράφος Λαζαρος Καλογήρου ειναι ένας σπουδαίος καλλιτέχνης φαινόμενο στους σημερινούς καιρούς. Έχω την τιμή να είμαι συγγενής του, γι αυτό παρακαλώ τους φίλους και γνωστούς μου να διαδωσουν και να κανουν like αυτή την ανάρτηση:
https://creativeallies.com/creations/68y3/contests/977/create-artwork-for-ozzy-osbourne