25 Ιουνίου 2017

ΠΑΝΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΧΛΩΡΑΚΑΣ

Το Κοινοτικό Συμβούλιο Χλώρακας ανακοινώνει οτι την ερχόμενη Πέμπτη 29/06/2017 θα πραγματοποιηθεί Πανκοινοτική Συγκέντρωση στην άιθουσα της Εκκλησιας της Χλώρακας για Ενημέρωση των πολιτών για τα πεπραγμένα και τους στόχους του Νέου Κοινοτικού Συμβουλίου.

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Σήμερα τελέστηκε το μνημόσυνο των πεσόντων στο πραξικόπημα και στην εισβολή, καθώς και δέηση για τον αγνοούμενο ήρωα της Χλώρακας.
Ως γνωστόν, το μνημόσυνο τελεί το Κοινοτικό Συμβούλιο, και τελευταία έγινε πρόταση όπως ενοποιηθούν όλα τα Εθνικά μνημόσυνα δεξιών και Αριστερών, όμως ένεκα διαφωνίας του ΑΚΕΛ, δεν υλοποιήθηκε η πρόταση.

Παρ όλη την άρνηση αυτή, στο σημερινό μνημόσυνο που λίγο πολύ τελεί της προστασίας και υποστήριξης του ΑΚΕΛ, σήμερα χρέη υποδοχής των επισήμων, ανέλαβε ο πρόεδρος της Τοπικής ΔΗΣΥ, Ανδρέας Πατουνάς.  Όπως ήταν φυσικό, ο κόσμος διερωτήθηκε πού οφειλόταν η άτυπη αυτή συνεργασία των δυο ακραίων κομμάτων. Η απάντηση που δόθηκε από κάποιους που ξέρουν,  πως ίσως ήταν πρόβα generale για τυχόν συνεργασία των δυο κομμάτων στις ερχόμενες προεδρικές εκλογές.

ΟΙ ΝΙΚΟΛΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΜΑΡΙΝΟΣ ΣΙΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗ ΧΛΩΡΑΚΑ

Σήμερα Κυριακή 25 Ιουνίου, ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ και υποψήφιος πρόεδρος για την Κυπριακή Δημοκρατία στις ερχόμενες εκλογές Νικόλας Παπαδόπουλος, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της ΕΔΕΚ Μαρίνο Ζιζόπουλο, θα περιοδεύσουν στη Πάφο όπου σε συναντήσεις τους με τους πολίτες, θα συνομιλήσουν μαζί τους και θα ακούσουν προβλήματα τους.

Στις 5:30 το απόγευμα, θα ευρίσκονται στα οικήματα των δυο κομμάτων στη Χλώρακα, όπου θα έχουν συνάντηση με παράγοντες και πολίτες της κοινότητας.