1 Αυγούστου 2014

ΑΥΤΟΚΙΝΙΝΗΤΙΚΟ ΔΥΣΤΗΧΗΜΑ

Δύο νέοι που βρίσκονταν στην Κύπρο για διακοπές και διέμεναν στο σπίτι συγγενών τους στην Χλώρακα, ενώ οδηγούσαν αυτοκίνητο που ανήκει στην θεία του οδηγού, είναι τα νέα θύματα της ασφάλτου.

Στην Εντατική Μονάδα Παρακολούθησης νοσηλεύονται δύο νεαρά πρόσωπα, μετά από βίαιη σύγκρουση του οχήματος στο οποίο επέβαιναν σε δέντρο.
Το δυστύχημα συνέβη στις 04:45 στο κεντρικό δρόμο Χλώρακας – Κισσόνεργας, παρά τη Λέμπα, στην οδό Αγίου Στεφάνου με κατεύθυνση την Πάφο.
Σύμφωνα με την Αστυνομία και κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, το όχημα ξέφυγε από την πορεία του προς τα δεξιά και συγκρούστηκε σε κορμό δένδρου βίαια.
Από τη βίαιη σύγκρουση οι επιβαίνοντες του οχήματος, που είναι Βρετανοί τουρίστες, ένας άνδρας και μια γυναίκα νεαρής ηλικίας, εγκλωβίστηκαν στο όχημα και για τον απεγκλωβισμό τους έσπευσε όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που κατέβαλε προσπάθεια για πέραν της μισής ώρας.
Στη σκηνή κλήθηκε ασθενοφόρο. Οι δύο νεαροί διακομίσθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου όπου ο νεαρός εισήχθη εσπευσμένα στο χειρουργείο.
Η κατάσταση της υγείας του νεαρού οδηγού είναι κρίσιμη και νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Παρακολούθησης  ενώ η  κατάσταση της υγείας της νεαρής χαρακτηρίζεται από τους θεράποντες ιατρούς εκτός κινδύνου. Και οι δύο τραυματίες φέρουν πολλαπλά κατάγματα.