17 Δεκεμβρίου 2014

ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΕΚΡΗ

Το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας εξέτασε η Αστυνομία μετά την ανεύρεση Βρετανίδας, μόνιμης κατοίκου Πάφου, νεκρής στο σπίτι της. Πρόκειται για 61χρονη Αγγλίδα, η οποία διέμενε στην περιοχή του ντεποζίτου ύδρευσης Χλώρακας που ευρίσκεται στην Έμπα στα όρια Χλώρακας και Έμπας, μαζί με τον σύζυγο της.   Η 61χρονη εντοπίστηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της, από φιλικό της πρόσωπο το οποίο ειδοποίησε την Αστυνομία. Κλιμάκιο του ΤΑΕ Πάφου που μετέβη στο χώρο, διαπίστωσε ότι η Αγγλίδα έφερε μώλωπες σε διάφορα μέρη του σώματος της και κλήθηκε αμέσως ιατροδικαστής ο οποίος αναμένεται σε λίγη ώρα στην Πάφο.  
Ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Πάφου, υπαστυνόμος Νίκος Τσαππής, δήλωσε ότι ο σύζυγος της Βρετανίδας εντοπίστηκε και ανακρινόμενος προέβη σε ισχυρισμό ότι η σύζυγος του έπεσε και χτύπησε από μόνη της ενώ βρισκόταν στο σπίτι τους.  

Μετά όμως από τις έρευνες, αποκλείστηκε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.
Η νεκροτομή από τους ιατροδικαστές  Σοφοκλή Σοφοκλέους, Νίκο Χαραλάμπους και Αγγελική Παπέττα, έδειξε πως αποκλείεται το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και τα αίτια του θανάτου είναι παθολογικής αιτιολογίας.