18 Ιουνίου 2015

ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΑΛΟΣ ΕΧΕΙ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΣΤΑ ΜΜΕ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ «Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗ»


Μεγάλος σάλος έχει δημιουργηθεί σε όλα τα ΜΜΕ της Κύπρου και του εξωτερικού από το τραγούδι του Σταμάτη στον διαγωνισμό κυπριακού τραγουδιού ΡΙΚ 2015. Είναι ένα γλυκύτατο λυπητερό τραγούδι των εκ Χλώρακας Σταύρου Μαυρέση πατρός (στίχοι) και Νικόλα Μαυρέση υιού (σύνθεση) που έχει μεγάλες πιθανότητες να υπερψηφιστεί από τα άλλα, ως εκ τούτου ως φαίνεται, έχει θορυβήσει κάποιους που θα ζημιώσουν, γι αυτό διαμαρτύρονται για τους στίχους του τραγουδιού, οι οποίοι μιλούν για την αυτοκτονία του Σταμάτη καθώς αισθάνεται πως οι γονείς του απορρίπτουν την παραλυσία του. Όμως αυτό θα έπρεπε να προωθηθεί ειδικά από το τέλεθον ως παράδειγμα, καθώς στέλλει μηνύματα στους γονείς πως θα πρέπει να δέχονται τα παραπληγικά παιδιά τους με αγάπη και στοργή.
Το τραγούδι φωνητικά εκτελεί η Ανίτα Κωνσταντίνου σε μια εκπληκτική ερμηνεία, που έχει συγκινήσει σε υπέρτατο βαθμό όσους την άκουσαν  την περασμένη Παρασκευή.

Η εφημερίδα καλεί όλους τους κατοίκους Χλώρακας να υπερψηφίσουν το τραγούδι, καθώς πλέον είναι φανερό πως χωρίς αιδώ, κάποιοι για δικό τους όφελος προσπαθούν να αποκλείσουν από τον διαγωνισμό με σκοτεινές μεθόδους το εξαίρετο αυτό τραγούδι.