31 Ιουλίου 2015

ΠΠΕ ΠΑΦΟΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΙΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ - ΠΑΦΟΣ2017ρκίας Επάisit g Stage 2015, the ECOC - PAFOS2TH SAVVINA'CapitaΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ - ΠΑΦΟΣ2017
ΑΝΟΙΚΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

ΤΟ 19ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ ΕΡΙΞΕ ΑΥΛΑΙΑ ΣΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΩΔΕΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΕΧΑΣΤΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΗΛΕΚΤΡΑ

‘Ενας πετυχημένος θεατρικός Ιούλιος στο Αρχαίο Ωδείο και παραστάσεις που εντάσσονται στο επίσημο πρόγραμμα της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης – Πάφος2017, έκλεισε ο κύκλος των παραστάσεων του Διεθνούς Αρχαίου Ελληνικού Δράματος στην Πάφο.

Θέατρο στις καλύτερες του στιγμές…
Με μια δικαίως πολυβραβευμένη παραγωγή από το θέατρο Cameri του Τελ-Αβίβ αποχαιρέτησε το Φεστιβάλ την Πάφο και το Αρχαίο Ωδείο. Μέσα από ένα μοναδικό σκηνικό, με εξαιρετικές ερμηνείες ο βραβευμένος σκηνοθέτης Κφιρ Αζουλάι μετάφερε την τραγική φιγούρα της «Ηλέκτρας» με μια σύγχρονη ματιά διατηρώντας το επίπεδο για μια αρχαία ελληνική τραγωδία.


Μετά από 4 παραστς ﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽ραγωγΤΡΑΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ ΕΡΙΞΕ ΑΥΛΑΙΑ ΣΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΩΔΕΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΕΧΑΣΤΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΗΛΕΚΤΡΑάσεις, 2 από Κύπρο και 2 από Ισπανία και Ισραήλ η 19η εκδοχή του Φεστιβάλ στο Αρχαίο Ωδείο, έκλεισε με τις καλύτερες εντυπώσεις επιβεβαιώνοντας ακόμη μια χρονιά την επιτυχημένη πορεία αυτού του Φεστιβάλ.