6 Ιουλίου 2015

ΠΠΕ ΠΑΦΟΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ


ΠΠΕ - ΠΑΦΟΣ2017: H ΣΚΗΝΗ ΠΟΥ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΣΕ ΜΑΓΙΚΕΣ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ 

ΤΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ ΠΑΦΟΣ2017 ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ THE TRAVELLING STAGE

Το Ανοικτό Εργοστάσιο Πολιτισμού μεταμορφώνει χώρους μέσα από το πολυπολιτισμικό πρόγραμμα The Travelling Stage με δεκάδες εκδηλώσεις οι οποίες με αρχή το Καλοκαίρι του 2015 επεκτείνονται το 2016 και κορυφώνονται το 2017. Μουσικές κυρίως εκδηλώσεις σηματοδότησαν την έναρξη του προγράμματος έχοντας την ανταπόκριση του κοινού της Πάφου αλλά και ξένων περιηγητών της, μεταφέροντας και διαδίδοντας το μήνυμα της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης – Πάφος2017: “Ενώνοντας Ηπείρους, Γεφυρώνοντας Πολιτισμούς” της, ﷽﷽﷽﷽ε μεγ.  

Μετά από τέσσερις καταπληκτικές παραστάσεις…από την Κάτω Βρύση της Γεροσκήπου, στο Αμφιθέατρο του Λιμανιού, στη Δημοτική Αγορά, στην Πλατεία του Κάστρου της Πάφου…Η ΣΚΗΝΗ ΠΟΥ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ συνεχίζει το ταξίδι της στην αυλή της ΠΠΕ Πάφος2017 την Τετάρτη 8 Ιουλίου στις 19:30.

ΜΟΥΣΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ
Στους κήπους της έδρας της ΠΠΕ-ΠΑΦΟΣ2017 στην Οικία Επάρχου η Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου, παρουσιάζει μουσικές των χωρών της Μεσογείου. Δημοτικά τραγούδια, χοροί και έργα από Κύπρο, Ελλάδα, Ιταλία και Ισπανία που εκφράζουν τη ζωντάνια, το πάθος και την ξεγνοιασιά του μεσογειακού ταμπεραμέντου και τοπίου. Μαέστρος & Παρουσιαστής: Άλκης Μπαλτάς.

ΕΠΟΜΕΝΕ:HE TRAVELLING STAGEΑΤΟΣ Σ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ THE TRAVELLING STAGE:

ΣΑΒΙΝΑ ΓΙΑΝΝΑΤΟΥ & PRIMAVERO EN SALONICO
Σάββατο 18 Ιουλίου στην Μεσαιωνική Αγρέπαυλη, Κούκλια 22:30

Η ΠΠΕ-ΠΑΦΟΣ2017 διοργανώνει συναυλία της μεγάλης ερμηνεύτριας Σαβίνας Γιαννάτου με την ορχήστρα Primavero en Salonico με τραγούδια από τη Μεσόγειο στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Υπαίθρου Κινούμενων Σχεδίων.
Είσοδος: €5

ΤHE OP SA! & ΓΙΩΡΓΟ ΠΙΛΛΑ / SILVIA ANN CLARK
Παρασκευή 24 Ιουλίου στο Μόλο – Παραλιακό Μέτωπο Πάφου 20:00

Μουσικές των Βαλκανίων στα καλύτερα τους με τους ρυθμούς των Τσιγγάνων να συναντούν τους χορευτές Γιώργο Πιλλά και Sylvia-Ann Clark από τη Νέα Υόρκη. Κλαρίνο: Maša Mujic & Eve Wieltschnig. Σαξόφωνο: Ruben Fox. Τρομπέτα: Lily Carassik & Nick Armstrong. Τρομπόνι: Hannah Dilkes & Rosie Turton. Τιούμπα: Thomas Kelly. Κιθάρα: PJ Bennett & Stefan Melovski. Κόρνος (Becky Brass): Rik Darabouka. Ντραμς: Olly Sarkar.


Like us on facebook.com/pafos2017
Follow us on Twitter @pafos_2017 Tweet #pafos2017 #passionatelypafos &
Instagram.com/pafos2017_official

Πληροφορίες: www.pafos2017.eu