22 Ιουλίου 2016

ΜΗΠΩΣ ΣΤΗ ΧΛΩΡΑΚΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΜΝΗΜΕΙΟ ΒΛΑΚΕΙΑΣ;

Καθώς διαχρονικά στη Χλώρακα οι διοικούντες δεν έχουν να επιδείξουν παρα ελάχιστο έως μηδαμινό έργο, αλλά αντιθέτως έχουν να επιδείξουν μόνο μια καταπιεστική και παράλογη φορομπηχτική πολιτική, ίσως πιστεύοντας ακραδάντως (ή τουλάχιστον αυτό φαίνεται από τα έργα τους) πως έχουν εκλεγεί με μόνη έγνοια αυτήν και μόνον αυτήν, καθώς επίσης τίποτα δεν προσφέρουν στην κοινότητα, ούτε αυτή την καθαριότητα που ο κάθε πολίτης πληρώνει πολύ ακριβα, και καθώς πιστεύω πώς για όλα αυτά φαταίνε οι ίδιοι πολίτες που τους ανέχονται,
μόλις διάβασα το παρακάτω κείμενο στο  PAFOS PRESS, σας το μεταφέρω αυτούσιο:

ΠΗΓΗ: PAFOS PRESS
“Μνημείο Βλακείας και Ηλιθιότητας”;
Πρόκειται για μια από τις πιο περίεργες εισηγήσεις που έχουν κατατεθεί σε δημοτικό συμβούλιο. Την πρόταση για τοποθέτηση μνημείου ηλιθιότητας έχει καταθέσει στον Δήμο Αγλαντζιάς ο δημοτικός σύμβουλος του ΔΗΚΟ, Μαρίνος Κλεάνθου

Ο κ.Κλεάνθους μιλώντας στο SigmaLive για την ιδέα του, ανέφερε αρχικά ότι το ρητό του Μενάνδρου, «Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού», ήταν η έμπνευσή του.
Κι αυτό συνέχισε για τον πολύ απλό λόγο ότι σε αυτή την χώρα ότι έχει γίνει, από σκάνδαλα μέχρι τραγωδίες είναι καθαρά λόγω ανθρώπινου παράγοντα. Από το πραξικόπημα μέχρι τις πυρκαγιές της Σολέας, συμπλήρωσε ο κ.Κλεάνθους.

Αν δείτε την ετοιμολογία της λέξης «βλάκας», θα διαπιστώσετε αυτά ακριβώς που λέω, σημείωσε χαρακτηριστικά ο δημοτικός σύμβουλος.