3 Οκτωβρίου 2016

Η ΤΑΣΟΥΛΛΑ ΝΕΟΚΛΕΟΥΣ ΙΩΑΝΝΟΥ ΜΙΑ ΤΟΛΜΗΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Η Τασούλλα Νεοκλέους Ιωάννου τελικά κατέρχεται ως υποψήφια Κοινοτική Σύμβούλος στη Χλώρακα με το Κόμμα του ΑΚΕΛ. Μετά από την τιμητική πρόταση που της έκαμε η επιτροπή του κόμματος, η ίδια το θεώρησε ως τιμή της, και αποδέχτηκε την πρόσκληση.
Η Τασούλλα Νεοκλέους Ιωάννου  γεννήθηκε στη Χλώρακα και μεγάλωσε σε πολυμελή οικογένεια. Σπούδασε στο 1ο  Λύκειο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου. Παντρεύτηκε και απέκτησε δυο κόρες την Μαρία και την Έλενα οι οποίες παρακολούθησαν και οι δύο πανεπιστημιακές σπουδές.
Για δέκα συνεχή χρόνια από της αποφοιτήσεως της, εργάστηκε σε διάφορες δουλειές, οπότε με το σύζυγο της άνοιξαν δικό τους εργοστάσιο κατασκευής μεταλλικών κατασκευών, και για 15 συνεχή χρόνια μέχρι και σήμερα, είναι υπεύθυνη του εργοστασίου. Παράλληλα εδώ και δυο χρόνια, είναι εκλεγμένη γραμματέας το ΣΥΜΕΑ (Συντεχνία Μικρών Επιχειρήσεων Αυτοεργοδοτούμενων).
Η Τασούλα Ιωάννου είναι μια δυναμική επιχειρηματίας γυναίκα που δεν δειλιάζει μπροστά στις δυσκολίες, και σε όσους στόχους αποφασίζει, συνήθως και αποδεδειγμένα, τους φέρνει εις πέρας.

Η εφημερίδα της Χλώρακας συστήνει ανεπιφύλακτα στους ψηφοφόρους να την ψηφίσουν γιατί είναι μια δραστήρια και δυναμική γυναίκα, κάτι που στη Χλώρακα, δεν αντικρίζουμε πολύ συχνα.