10 Νοεμβρίου 2016

Ανακοίνωση υποψηφίου Κοινοτάρχη Χλώρακας, Ανδρέα Θεμή


Αγαπητοί Συγχωριανοί,

Μετά την δήλωση υποστήριξης  πολλών συγχωριανών από όλες τις πολιτικές παρατάξεις, αλλά και από το επίσημο κόμμα του ΑΚΕΛ, κατέρχομαι ως Ανεξάρτητος Υποψήφιος Κοινοτάρχης Χλώρακας στις ερχόμενες εκλογές στις 18 Δεκεμβρίου 2016.
Συναισθανόμαινος  πλήρως τις ευθύνες, τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις που αναλαμβάνω, υπόσχομαι να δώσω το άπαν των δυνάμεων μου και τον άριστο εαυτό μου για να ενώσουμε δυνάμεις, ώστε να αναπτυχθεί και να προοδευσει η κοινότητα μας.
Θα εργαστώ σκληρά, υπεύθυνα και συλλογικά για την προώθηση πνεύματος σύνεσης, σύνθεσης και συναίνεσης. Όλες οι ιδέες και προτάσεις που υπηρετούν την τοπική κοινωνία και τους πολίτες, θα είναι για μένα χρήσιμες και θα με βοηθήσουν στο δύσκολο έργο που θα αναλάβω αν εκλεγώ.
Με εμπειρία και γνώση των προβλημάτων μπορώ να ηγηθώ πρωτοβουλιών και δράσεων για να φέρουμε ξανά την αγαπημένη μας Κοινότητα, μπροστά.
Έχω τις δυνάμεις, το μεράκι και την όρεξη και το όραμα, ώστε σε συνεργασία με τους άλλους Κοινοτικούς Συμβούλους, να ενισχύσουμε και να αναβαθμίσουμε την ποιότητα ζωής των πολιτών.

Τίμια και ανθρώπινα, απευθύνομαι σ’ όλους εσάς τους συγχωριανούς για να ζητήσω την στήριξη και εμπιστοσύνη σας.
Με γνωρίζετε και σας γνωρίζω χρόνια.
Μπορούμε μαζί να ανεβάσουμε την Κοινότητα μας ψηλότερα!

ΑΝΔΡΕΑΣ ΘΕΜΗΣ,

Ανεξάρτητος υποψήφιος Κοινοτάρχης Χλώρακας