10 Απριλίου 2017

Η ΜΙΡΕΛΛΑ ΣΤΑΙΚΟΥ ΣΤΟΝ ΟΡΦΕΑ ΣΤΗ ΧΛΩΡΑΚΑ

Η ΜΙΡΕΛΛΑ ΣΤΑΙΚΟΥ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ, ΠΕΜΠΤΗ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ, ΣΤΟΝ ΟΡΦΕΑ ΣΤΗ ΧΛΩΡΑΚΑ ΑΠΟ Η ΩΡΑ 21:00:
Η Μιρέλλα Στάικου έκανε τα πρώτα της μουσικά βήματα σε μικρή ηλικία, μαθαίνοντας πιάνο για 2 χρόνια. Στα 15 της χρόνια διδάχτηκε θεωρία και φωνητικά για 3 χρόνια. Τον Ιανουάριο του 2013 εκπλήσσει με το τραγούδι «άστα λοιπόν» σε δικούς της στίχους και μουσική, τον Μάη 2013 κυκλοφορεί το τραγούδι «Τα Ζώδια» και τον Σεπτέμβρη 2013 το ντουέτο «Χίλιες νύχτες». Τον Απρίλιο 2015 επανέρχεται με μοντέρνο pop dance «Δόξα τα Λεφτά» σε μουσική και στίχους της ίδιας. Εμφανίζεται ανελλιπώς στην Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό σε μουσικά σχήματα, μουσικές σκηνές, νυχτερινά μαγαζιά, συναυλίες και εκδηλώσεις.
Τώρα αυτούς τους καιρούς, έχοντας επιθυμία να αφοσιωθεί μόνο στο έντεχνο τραγούδι, αποφάσισε να ηγηθεί της μουσικής ομάδας στη μπουάτ ΟΡΦΕΑΣ στη Χλώρακα, όπου με καταξιωμένους μουσικούς, θα παρουσιάζουν ένα ποικίλο πρόγραμμα ποιοτικό, μακριά από άλλα Μουσικά μαγαζιά. 
Από 8 Απριλίου θα εμφανίζεται στη μπουάτ ΟΡΦΕΑΣ όπου θα περιμένει με ανοιχτή καρδιά για να ξεναγήσει όσους φιλόμουσους, σε μουσικούς δρόμους μια άλλης διάστασης, όμοιας εκείνης όταν κάποια παλιά χρόνια στη μπουάτ ΟΡΦΕΑΣ παρέες μουσικών έσμιγαν με τους πελάτες και με το τραγούδι τους συνέχιζαν την πορεία της Ελληνικής μουσικής εκείνης, όταν μια εποχή τα ακούσματα του Χατζιδάκι και του Θεοδωράκη καθώς και το πνεύμα του νέου κύματος, κυριαρχούσαν σημαδεύοντας ανεξίτηλα την Ελληνική τραγουδοποιϊα.