3 Ιουνίου 2018

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΟΤΑΡΧΗ ΧΛΩΡΑΚΑΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣΣ ΤΟΥ ΑΚΕΛ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΣΥ

Οι μισές παραλίες της Χλώρακας είναι περιφραγμένες και οι περισσότερες από τις υπόλοιπες έχουν αποκοπεί από κτίσματα που έχουν κτιστεί σχεδόν πάνω στο κύμα.
Οι περιφράξεις δεν έγιναν από το Κοινοτικό Συμβούλιο, ούτε νόμιμα. Έγιναν παράνομα από ιδιώτες, σε αντίθεση με τα κτίσματα για τα οποία συναίνεσε το Κοινοτικό Συμβούλιο.
Οι περιφράξεις δεν είναι τοποθετημένες στις άκριες των γκρεμών για να προστατεύονται δήθεν οι περαστικοί, αλλά πολύ πιο μέσα στη μεριά της στεριάς.
Τις περιφράξεις όπως θα δείτε από τις αναρτήσεις στο facebook, υποστηρίζουν μόνο τα μέλη του Κοινοτικού συμβουλίου, και ουδείς άλλος.
Οι περισσότερες περιφράξεις είτε με ττέλια, είτε με θεόρατες πέτρες, δείχνουν ότι ευνοούν και εξυπηρετούν κυρίως έναν επιχειρηματία, αυτόν που διαχρονικά όλα τα Κοινοτικά Συμβούλια της Χλώρακας υποστηρίζουν.
Όλα είναι προς όφελος των εργασιών του Λεπτού ο οποίος στην περιοχή ΔΗΜΜΑ κατακρατεί 7 σκάλες πρασίνου για ίδιον όφελος και ελάχιστοι το γνωρίζουν καθώς τα Κοινοτικά συμβούλια και ο γραμματέας αποκρύβουν, και δεν αρκείται σ αυτό, παρά σιγά σιγά, καταπατεί όλο και περισσότερο τις παραλίες της Χλώρακας.
Άξιον απορίας, είναι πώς όλοι οι Κοινοτικοί Σύμβουλοι και Κοινοτάρχες από παλαιόθεν μέχρι σήμερα, ενώ πριν εκλεγούν ωρύονται για αυτή την κατάσταση και υπόσχονται στους ψηφοφόρους ότι θα εργαστούν για  άνοιγμα δρόμων προς τις παραλίες, όταν εκλεγούν, κάνουν στροφή. Το ερώτημα του κάθε πολίτη που μένει μετέωρο, είναι -τόσο εύκολα αλλάζουν γνώμη, ή μήπως κάποιοι χρηματίζονται και παρασέρνουν και τους υπόλοιπους που μη έχοντας λογική δική τους ακολουθούν;-
Αγαπητοί Κοινοτικοί Σύμβουλοι, οι εκλογές πλησιάζουν. Προσέχετε και η Χλώρακα δεν είναι δική σας. Κανείς δεν σας εξέλεξε για να βλέπετε τους δημότες μόνο ως φορολογουμένους πολίτες. Για ότι σοβαρό υποστηρίζετε που φαίνεται λανθασμένο, τουλάχιστον μην υποτιμάται την νοημοσύνη του απλού πολίτη και μην τον προκαλείτε με τα λεγόμενα σας.
Ένα ξαναλέω κλείνοντας. Οι περιφράξεις που έχω αναρτήσει σήμερα, είναι όλες παράνομες και δεν είναι εργοτάξια, ούτε επίσης είναι κοντά στους γκρεμούς (άσχετα πώς δείχνουν) παρά απέχουν πολλά μέτρα εκτός από ένα σημείο το οποίον έσκαψε πριν λίγες μέρες ο Λεπτός και εσείς το ανεχτήκατε και σιωπήσατε) για να μην κατακρημνίζονται (άκουσον, άκουσον δικαιολογία) τα παιδιά. Είναι περιφράξεις όλες παράνομες χωρίς άδειες από ιδιώτες επιχειρηματίες.