13 Αυγούστου 2018

ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΩ ΣΕ ΜΑΡΙΕ ΝΕΟΚΛΕΟΥΣ


Με αγάπη, εκτίμηση και σεβασμό αποχαιρετώ σε αγαπητέ μου φίλε Μάριε Νεοκλέους.
Με πόνο ψυχής ως εκτιμητής της μεγάλης σου προσφοράς στο δημόσιο και στα κοινά, σου απευθύνω ύστατο χαιρετισμό. Αποχαιρετώ τον ήρεμο άνθρωπο, τον ενεργό πολίτη, τον αφοσιωμένο σύζυγο, τον καλό γονιό, τον αγαπητό φίλο, τον αγαπητό συγχωριανό.
Εκφράζοντας την απεριόριστη εκτίμησή μου για την πολύτιμη παρακαταθήκη που άφησες με τον εν γένη βίο σου, τις πολιτιστικές σου δράσεις, και το συγγραφικό σου έργο, σε αποχαιρετώ.
Ήσουν καλός, είχες σταθερές και ξεκάθαρες αξίες, ήσουν ένας πολύ χρήσιμος άνθρωπος της Κοινωνίας. Ήρεμος και έξυπνος με χαμηλούς τόνους, πάντα στη πρώτη γραμμή, έδινες το παρών σου και οι συμβουλές σου ήταν πάντα σοφές και τεκμηριωμένες. Η οξύτητα και η αντιπαλότητα δεν εξέφραζαν το προσωπικό σου ήθος, γι αυτό και κατάφερες να κερδίσεις την αγάπη, το σεβασμό, την εκτίμηση και την αναγνώριση όλων μας.
Ίδρυσες τον ΠΠΟΧλώρακας και υπήρξε πρόεδρος του για πολλά χρόνια, πάντα αγαπητός από όλους, πάντα ξεχωριστός, πάντα προσιτός.

Φίλε Μάριε Νεοκλέους, σου εύχομαι να είσαι καλοτάξιδος και ο Θεός να σε κατατάξει σε σκηνές δικαίων. Ήσουν αγωνιστής της ζωής με υψηλές αξίες και  ιδανικά. Ήσουν ευπατρίδης και αφοσιωμένος οικογενειάρχης, ήσουν πάνω από όλα αξιοπρεπής.
Προσεύχομαι ο Θεός της αγάπης και του ελέους να απαλύνει τον πόνο των συγγενών σου, προσεύχομαι να είναι αιωνία σου η μνήμη και ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει.

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΑΠΑΚΟΥΔΗΣ